2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1580 بازدید | 89 پست

سلام دوستان.فقط اگ کسی میتونه راهنمایی کنه منولطفاپیام بزاره اگه انلاین نبودم بازمیخونم جواب میدم چون بچه کوچیک دارم.شوهرم بهم خیانت کرد😑😑زندگیمون خیییلی خوب بودخییلی همومیخاستیم وهیچ مشکلی نبودولی اولین بارک حامله بودم‌وفهمیدم بایک دختره درارتباطه اونجابدترین شوک بهم واردشد.بعدش بازپارسال یک دخترک قبلن تومجردی میشناختتش وخیلی زن بدی بوده اومده معازش(ساندویچی داره)وبازدوباره بهش پیام داده بوداونجام فهمیدم وبازم مث دفعه قبل خییلی پشیمون بودوگف اشتباکردم اینا.اماالان بازدوباره اونه بهش شب سفارش میده اینم میبره درخونه بهش پیام‌میده من درخونه هستم عزیزم وپیام پاک کرده بودمن هموروزتومواردحذف شده گوشیش دیدم الان قلبم خییلی سردشده ازش بهش گفتم فقط بخاطردخترم هس ک میمونم وگرنه میرفتم.فقط اگ کسی تجربه داره بهم بگه چیکارکنم تابتونم کناربیام بااین مسله وبنظرتون اصلاتضمینی هس ک بازاینکارونکنه؟؟خییلی حالم بده خیلی شدیداومدم خونه مادرم اگ دخترم نمیبودهزاردرصدیاخودکشی میکردم یاطلاق اماالان نمیشه مجبورم دخترم نمیخام بخاطرمن زندگیش خراب بشه.خواهش میکنم کمکم کنید.وسرزنش یانگیدجداشو.ممنون🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن طلاق بگیری دخترت هم کمتر اسیب میبینه فکر میکنی دخترت بزرگ بشه قلبش نمیشکنه اگر بفهمه باباش اینکاره هست همین سایت جقدر دختر تاپیک ردن و ناراحت بودن که باباشون داره خیانت میکنه 

یا از خودش متنفر میشه میگه بخاطر من مامانم عذاب میکشه 

من البته دختر داییم دقیقا شوهرش همین جوری خیانت می‌کرد اوایل پشیمون بعد کم کم قبح کارش ریخت و آخرش مجبور شد طلاق بگیره 

اصلا نمیشه 

توهم حالت بد باشه ناخواسته حال بچه اتم بد میکنی 

از خدا میخوام اون زنایی که میدونن اون مرد زن داره باز بهش نخ میدن یجوری کارماشو پس بدن که هر چی سر ب ...

من میگم الهی که بدونند از کجا خوردند تا براشون درس عبرت بشه بفهمند هرچیزی تاوان داره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

هیچ راهی نداره، بخاطر دخترت باید ادامه بدی، اون بهدکارش ادامه میده، ودوباره یه دروغ دیگه سر هم میکنه

درمان چی؟من بهش هیچی کم‌نزاشتم شب درمیون س ک س ک اقابه راه بدکشیده نشه الان حالم ازچشماش بهم‌میخوره.ولی بازم دلتنگش میشم اخه این چ حسیه.دارم زنده زنده میمیرم

من میگم الهی که بدونند از کجا خوردند تا براشون درس عبرت بشه بفهمند هرچیزی تاوان داره 

کاش خدا کمی عادل بود و همچین آدمایی رو درس عبرتی میداد که یجوری موش بشن دیگه نتونن از این غلطا بکنن

باور کن طلاق بگیری دخترت هم کمتر اسیب میبینه فکر میکنی دخترت بزرگ بشه قلبش نمیشکنه اگر بفهمه باباش ا ...

میگه خیلی پشیمونم اخه زندگی ماخییلی بهترین بودهمه حسودیمون میکردن دیروزخیلی گریه کرده نمیدونم دوسدارم انقدرربزنمش ک خون ازش بیاد.تازه اوجنده هم نه خوشکلی داره نه هیچی نمیدونم چرااینکاروکرد

درمان چی؟من بهش هیچی کم‌نزاشتم شب درمیون س ک س ک اقابه راه بدکشیده نشه الان حالم ازچشماش بهم‌میخوره. ...

مردای خیانتکار زاتشون خرابه وگرنه ما خانوما کم نمیزاریم 

مشکل از خودشونه عزیزم