2777
2789
عنوان

قرص رسپریدون بخاطر لکنت

250 بازدید | 50 پست

بچه ها دخترم پنج ساله شه پیش دبستانی می‌ره سال دیگه باید بره کلاس اول،یکسال ونیمه یهو لکنت گرفته،عموش م لکنت داره با اینکه الان پنجاه سال داره،تابستونی بردمش دکتر مغزواعصاب کودکان نوار مغز گرفت گفت دخترت هیجان داره استرس داره برا همین اینجوری ه،،اینم بگم خیلی لکنت ش بد بود رو یه کلمه خیلی گیر می‌کرد ،خلاصه داروی رسپریدون بهش داد با قرص اس سیتاور ،،وقتی بهش میدم رسپریدون همش تو چرته و همش به منو باباش میگه شما منو دوست نداریدوهمش خودش و میندازه رو پاهامو ن میگه منو خواب کنید وبغل کنید عینهو کنه میچسبه اصلا بازی نمیکنه با اسباب بازی هاش ،چند روزی بود آنفولانزا شدید گرفته بودن با داداش کوچیکترش که یکساله ست از بس داروهای سرما خوردگی میخورد همش شل بود منم چند روزی بود ‌داروی رسپریدون ش دوز ش کم کردم چون همش خواب بود خیلی ناراحت بودم گفتم بچه مو بردم دکتر خوب بشه بدتر ش کردم ،،خلاصه از دیروز تا الان دخترم یهو همش پلک میزنه تند تند،خیلی ناراحتم الان نشستم دو ساعت گریه کردم گفتم خدایا خودمو مریض میکردی بچه مو نه،خیلی دلم گرفته بچه ها،،کسی هست به بچه ش رسپریدون بده؟؟؟؟؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

خودم خوردم

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی عزیزم

خواهر منم بچگیش لکنت شدید گرفت تا یک هفته ده روز مامانم هرروز تخم کبوتر بهش میداد سریع درست شد

موز هم اگه بهش میدی یه مدت قطعش کن بعدم که خوب شد کم بده اگه خواستی بدی

بخاطر چی عزیزم میخوردی؟

لکنت

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

سلام خوبی عزیزمخواهر منم بچگیش لکنت شدید گرفت تا یک هفته ده روز مامانم هرروز تخم کبوتر بهش میداد سری ...

سلام عزیزم ممنونم شماخوبی بهش دادم تخم کفتر. ولی خوب نشد موز الان نمی‌دم ولی قبلاً زیاد میخورد روزی یکی دوتا

دختر من چندساله برای بیشفعالی میخوره این دارو خوابالودگی میاره البته اگه بدنش عادت کنه کمتر خوابالوده میشه و همینطور بنظرم افسردش کرده ولی اگر نخوره خیلی عصبی و پرخاشگر میشه

سلام عزیزم ممنونم شماخوبی بهش دادم تخم کفتر. ولی خوب نشد موز الان نمی‌دم ولی قبلاً زیاد میخورد روزی ...

چند وقته موز نمیدی؟بقیه میگن تاثیر نداره ولی من تجربی دیدم

یادمه مامانم تخم کبوتر رو خام می‌شوند تو دهن خواهرم

من ولی موافقش نیستم شاید میکروبی باشه

ولی خواهرم لکنت خیلی شدید داشت بعد یه هفته خوب خوب شد

دختر من چندساله برای بیشفعالی میخوره این دارو خوابالودگی میاره البته اگه بدنش عادت کنه کمتر خوابالود ...

عزیزم بخدا این داروها خیلی عوارض دارن دلم بحال طفل معصوم ها میسوزه که چطور افسرده میشن با این قرص،،من اگه دخترم لکنت نداشت بیشتر م بخاطر مدرسه بردمش که اعتماد به نفس ش نیاد پایین عمرا بخاطر پرخاشگری نمی‌دادم چون بزرگ میشن آروم میشن

دکتر تو آزمایشگاه گفت قرص ریسپریدون قاعدگی رو نامنظم می کنه

صد در صد،،حالا عزیز م مشکل تون حل شده