2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 89 پست
باور کن طلاق بگیری دخترت هم کمتر اسیب میبینه فکر میکنی دخترت بزرگ بشه قلبش نمیشکنه اگر بفهمه باباش ا ...

نمیشه انوقت همه خبردارمیشن اصلااینم ک بگم به درک ولی نمیخام دخترم ادیت بشه چون میدونم اونجورادیت میشه چون سنش کمه 

منم به این بی همه کس باچندخط زنگ میزنم ج نمیده بهش گفتم خداازت نمیگدره ک زندگیموخراب کردی

ببین یچی میگم یاد بگیرید اصلا به این آشغالا نباید بگی خونمو خراب کردی زندگیمو خراب کردی چون جیگرشون حال میاد چون هدفشون همینه

فقط نفرینشون کن ولی ضعفتو نشون نده بهشون

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خانواده خوش خبردارن به هیچکس نگفتم به خودش گفتم من معلوم‌نیس کی باهات خوب بشم واصلادلم‌نمیخاددیگ ...

خوب گفتی  یکم اولش سخت بگیر شاید واقعا پشیمون شده  قسم شوخی بده که دیگه خیانت نکنه اینجوری خیالتم راحت میشه ❤

ببین یچی میگم یاد بگیرید اصلا به این آشغالا نباید بگی خونمو خراب کردی زندگیمو خراب کردی چون جیگرشون ...

راست میگی اوموقع هیجی نمیفهمیدم اشتباگفتم‌بهش بخداطرف هیچی قشنگی نداره

خوب گفتی  یکم اولش سخت بگیر شاید واقعا پشیمون شده  قسم شوخی بده که دیگه خیانت نکنه اینجوری ...

میدونی چون ۳باره ک اینکارمیشه میدونم پشیمون هس امااین ترس روچیکارکنم ک اگه بازاون زنیکه اومدسراغش واین هم بازپاش بلرزه؟چ تضمینی بهش بگم بده چیکارکنم هیچی نمیدونم

راست میگی اوموقع هیجی نمیفهمیدم اشتباگفتم‌بهش بخداطرف هیچی قشنگی نداره

این عوضیا قشنگ که نیستن میمونن

این یارو مال یه جا بود یه لهجه مزخرفی داشت تا زنگش زدم حالم بهم خورد 

فقط عزیزم عزیزم به کو.ن مردا میبندن که جذبشون کنن

پیاماشو خوندم دیوونه شدم دم به ساعت میزدم زیر گریه

من بدبخت ازون شوهرا دارم که هیچ مسافرتی تو این ده سال زندگی منو نبرده بسیار بد سفر و بد اخلاقه

من دلم خیلی گرفته بود یه مشهد چند روزه اونم افتادم گل مادرم تا ببرتم تو شهر غربت بودم دلتنگیم خیلی بود

تا اومدم اول از هر کار گوشیشو چک کردم دیدم بله 

دیگه ازون موقع چند سال میگذره نرفتم مسافرت ،،😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چون برگردم زهرم میشه

اگ بهش بگم‌بایدحق طلاق روبهم بدی.نظرتون چیه؟شایدبترسه ودیگ نره سمت این چیزا

صد در صد حالا که  مثل منی و نمیخوای طلاق بگیری یچیز بنامت بزن یا یکاری بکن به نفعت بشه

خالی بذاری در بره  باز میره سمتش

یه تهدید درست حسابی

این عوضیا قشنگ که نیستن میمونن این یارو مال یه جا بود یه لهجه مزخرفی داشت تا زنگش زدم حالم بهم خورد ...

نه این شوهرمن اصلاایجکرنبوداهل مسافرت وخیلی بهم‌محبت میکردهیچی بهم کم‌نزاشته بودنمیدونم یهوچراایجورشد.خودمم خیلی توشوک هستم.مخوصاایک چندبارای اتفاق افتاده.ازای میترسم ک بازدوباره نره بیشترین ترسم همین هس.وچون خودم ازاوطرف خیلی خوشکلترم میدونم بخاطرقشنگی نرفته شمتش فقط بخاطرس ک س میدونم ک رفته وگرنه چ لزومی داشت ک ج بده براهمو از س ک س خیلییی حالم بدشده ینی حس میکنم بخادبهم دست بزنه جیغ میزنم و حس میکنم تمام بدنم دردمیگیره