2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 89 پست
کاش خدا کمی عادل بود و همچین آدمایی رو درس عبرتی میداد که یجوری موش بشن دیگه نتونن از این غلطا بکنن

به نظر من باید خودمون هم کاری کنیم یا اگر به صلاح نیست کاری کنیم دعایی بکنیم تا تاوان پس بدند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه خیلی پشیمونم اخه زندگی ماخییلی بهترین بودهمه حسودیمون میکردن دیروزخیلی گریه کرده نمیدونم دوسدار ...

دختر داییم دختر خوشکل و خوش اندامی بود اما مرده رفت با زنی ک سن مادرش بود طلاق گرفت تازه بچه دار بودن 

یا یکی زنه اینقدر جذاب بود من دختر محوش میشدم شوهر بی لیاقتش چند بار خیانت کرد 

حالا باز برو مشاور ببین اون چی میگه ولی درکل اگر خیانت کرد ناراحت نشو نگو مشکل از منه بدون مشکل از ذات کثیفشه

من بد بخت چند بار خیانت چتی دیدم

یبارم جنسی

خواستم جدا بشم ولی بخاطر دوتا بچم یکه یکیشونم شیر خوار بود نشدم

ولی از اون جا نقل مکان کردم یه شهر بزرگ 

مادر کثافتش نمیذاشت میگفت نمیذارن برید و شوهر رو پر میکرد چند بار دعوا شد که دیگه شوهرم دید من جدیم و اگه نیاد جدا میشم  نقل مکان کردیم

ولی داغش چی ؟ اگه بگی ذره ای فراموش کنم نتونستم😭😭😭

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

عزیزم فعلا به طلاق فکر نکن یکم بترسونش برو خونه مامانت چند روز قهر کن بزار بیاد منتت رو بکشه به همه نگو که شوهرت چیکار کرده اون موقع اگه درست شد به شوهرت به یه چشم دیگه نگاه میکنن باز ناراحت میشی 

اگه الان نترسونیش بعدا پشیمون میشی گلم یکم فکر کن بعد تصمییمت رو بگیر موفق باشی

من بد بخت چند بار خیانت چتی دیدم یبارم جنسی خواستم جدا بشم ولی بخاطر دوتا بچم یکه یکیشونم شیر خوار ...

ای کاش کسانی که به غیر هم جنس و هم جنس خیانت می کردند این دردها رو درک می کردند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ای کاش کسانی که به غیر هم جنس و هم جنس خیانت می کردند این دردها رو درک می کردند 

شماره ی اون ج.نده هه رو که باش خیانت جنسی کرده بود برداشتم و انقد زنگ و پیام دادم و فحش و تهدید

ولی به هیچ جاش نبود تازه میگف پول داده کارش راه افتاده

خدا میدونه چقدر نفرینش کردم

و میدونم تاوان میده

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
شماره ی اون ج.نده هه رو که باش خیانت جنسی کرده بود برداشتم و انقد زنگ و پیام دادم و فحش و تهدید ولی ...

منم به این بی همه کس باچندخط زنگ میزنم ج نمیده بهش گفتم خداازت نمیگدره ک زندگیموخراب کردی

عزیزم فعلا به طلاق فکر نکن یکم بترسونش برو خونه مامانت چند روز قهر کن بزار بیاد منتت رو بکشه به همه ...

فقط خانواده خوش خبردارن به هیچکس نگفتم به خودش گفتم من معلوم‌نیس کی باهات خوب بشم واصلادلم‌نمیخاددیگ مخصوصاباهام رابطه انجام بده خیلی حالم بده