2777
2789
ببین درسته حرفت قطعا خدا یجای جواب صبرتو میده  ولی میدونی چی سخته نگاه سنگین مردم طعنه هاشون ح ...

خب مثلا اونایی که شوهر کردن کجای دنیارو گرفتن؟یا چه افتخاری بدست اوردن؟پس نباید زیاد براتون مهم باشه 

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

مگه چند وقت بود میشناختیش؟ که اینقدر وابسته شدی 

مـادر.مـادر.مـادر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل بینی  لمینت دندان  بوتاکس

چه قدر به همشون نیاز دارم 

از قیافه افتادم اصلا 

یه مدت خیلی خوب بودم 

ولی بعدش به خاطر مشکلی پیش اومد و غصه های که خوردم قیافم کلا افتاد شدم عین معتادا

کجا همه چیز صد در صد بود و جفت و جور بود  ( ازدواج صفر تا صدش قسمته )  ازدواج تماماً قسمت ...

@niniyar_5  

@niniyar_1  

@niniyar_2  

این چرا جمع نمیشه از سایت!!

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

خب مثلا اونایی که شوهر کردن کجای دنیارو گرفتن؟یا چه افتخاری بدست اوردن؟پس نباید زیاد براتون مهم باشه ...

این خانوم حالش خوب نیست لطفا اینجور صحبت نکنید...

هر انسانی دوست داره مستقل بشه و خانواده خودش رو تشکیل بده و خودش بنیان یک خانواده بشه...دوست داره بقاء نسل داشته باشه

ایشون دوست داره تا دیر نشده ازدواج کنه و صاحب فرزند بشه دغدغه و نگرانیش کامبا بجا و عاقلانه اس...

خواهرگلم تایپیکت رو خوندم و عمیقا براتون ناراحت شدم و از عمق وجودم براتون دعا کردم آیه الکرسی خوندم...

میدونم شرایط سختی دارید و سختی های زیادی رو تحمل میکنید براتون صبر از خدا خواستارم...من خواهرشوهرم با وجود پدرشوهرم و داشتن شرایط خوب ولی بازم دیر ازدواج کرد  و طفلی خیلی اذیت شد و تقریبا میتونم درکتون کنم که اوضاع چقدر براتون سنگینه

امیدوارم تایپیک ازدواجتون رو ببینم دوست عزیز❤️

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

اصلا صد سالت بشه چرا باید خوشبختی و به ادم دیگه گره بزنیم خودت به فکر خودت باش بهترین دوستا رو پیدا کن بهترین روزها رو بگذرون برو بگرد خوش باش به درک که نپسندید حالا بشین هی گریه کن،۳۵ سال سنی؟ اتفاقا سن ازدواج ۳۵ بالاس که عقل کامل شده،کسی که انقدر خانوادش شعور ندارن درست صحبت کنن(دلت نشکنه) همون بهتر عروسشون نشدی خدا دوست داشت گیر خانواده زبون نفهم نیفتی، عزیزم این روزهات دیگه تکرار نمیشه به فکر خودت باش،به فکر سلامتیت،به فکر اینکه الان از بهترین روزهای زندکیت استفاده کنی نه زانوی غم بگیری،شوهر چه تاجی میزنه به سر

نه اشتباه نکن خیلی ها هم هستن که از همین مژه و ناخن و بقولت پیرسینگ خوششون نمیاد نچرال میخان بنظرم ا ...

دقیقا برادر منم با اینکه خیلی به خودش می رسه و خوش تیپه میگه همسر آیندم عمل زیبایی جز بینی داشته باشه نمیخوامش

تازه دنبال همسر دهه شصتی میگرده که اختلاف سنیش با همسرش زیاد نباشه

نمیدونم چجوری اطراف ما پیدا نمیشه😓

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
شرایطت عالیه فقط یه ایراد داری اونم اعتماد بنفسه تو یبار بگی قیافم بده دیگران ده بار میگن چرا ...

دیر ازدواج کردن و خوب ازدواج کردن بهتر از زود ازدواج کردن و بد ازدواج کردنه من هم دیر ازدواج کردم هم بد خدا کمکت کنه من اعتماد به نفس نداشتم بس بهم میگفتن زشتی خدا از سر تقصیرات خانوادم بگذره زندگیم جهنمه

سلام. استارتر عزیز دعا میکنم به آرامش برسی و خدا همسری نصیبت کنه که خیر دو دنیا رو ببینید کنار هم، همه چیز دست خداست 

کاش اون حرف رو نمیزد، آدما دل دارن میتونست یک جور دیگه بگه.

یه شهید مدافع حرم هست به اسم شهید نوید صفری، ایشون وصیت کردن هرکی چهل روز عاشورا بخونه به نیابت از ایشون و به امام حسین(ع) عرض ارادت کنه تمام تلاششونو میکنن حاجتشو بگیرن اگر نشد اون دنیا جبران کنن 

با این چله خیلیا حاجت روا شدن ازدواجشون کور شده بچه دار شدن همسرشون کارشو از دست داده بود شاغل شده و... 

یه تاپیکم براش زدم چند نمونه از حاجت روایی هارو گذاشتم جزو تاپیکای آخرمه بخونیدش 

حتما این چله رو بگیرید خیلی مجرب و پر برکته ان شاالله حاجت روا بشید

فقط نماز اول وقت هم خیلی مهمه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم فک نکنم بخاطر قیافه باشه شاید بیان ،انرژی تو لحن اینا کم بوده به دلش خوش نیومده به نظر من قیافه تاثیر داره اما امان از زبون که من خودم دیدم چه قیافه های زشتی با زبون بازی ،طنازی چه شوهر هایی تور کردند .با انرژی وبشاش صحبت کن ،نگو مگه من دختر دبیرستانی ام .باهوشی ،تکه کلام های شیرین ،دلبری تو گفتار ،نه فکر کنی بی حیایی واینا ...جوری که طرف دلش بخواد صدای طرف رو بشنوه ،انرژی بگیره با حرف زدناش اینا از قیافه تاثیری بیشتری داره .از این دفعه رو اینا کار کن .