2777
2789

چرا حرص میخورید میگید ۳۵ سالتونه؟فکر میکنید خیلی سنتون بالاست؟یکی از خانومای فامیل ما ۴۲ سالگی ازدواج کرد یه جشن عروسی هم گرفت که توی کل فامیل درموردش حرف میزدن انقد باکلاس و خوب بود.پس ممکنه شما هنوز وقتش نباشه که بخواید ازدواج کنید به موقعش با کسی که لیاقتتونو داشته باشه ازدواج میکنید و خوشبخت میشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار رو میکنی عزیزم آن شالله کیس مناسبت رو پیدا میکنی

ممنونم ازتون❤🤍🙏

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
چرا حرص میخورید میگید ۳۵ سالتونه؟فکر میکنید خیلی سنتون بالاست؟یکی از خانومای فامیل ما ۴۲ سالگی ازدوا ...

کاش بفهمید

کسی که نیاز نصلیشو تا ۴۵ سالگی نگهپمیداره

دیگه اون زن فقط شوهر خوب و‌پولدار و مهربون داره

دیگه لذت زندگی زناشویی نمیبره

چرا حالیتون نمیشه که دل نشکونید ب راحتی

حرف نزنید

اگه نمیتونید دعا کنید

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
کاش قبل از رد خواستگارت با من مشاورم.مشاوره می گرفتید

رد نکرد

دقت کن

ردش کرددن

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

[QUOTE=342906940]اینکه. خوبه. جلو روی من. مستقیم. میاد  میگه. به خاطر معلولیتت  کسی تورو. میخواد[/Q غصه نخور گلم مگه آدم معلول حق زندگی نداره که کسی بیاد اینطور بگه .ان شالله هم تو هم استارتر هم همه دخترای مجرد سپید بخت بشن

منم یه خواستگار اینجور داشتم پارسال کل خواستگاری و صحبت پسره با من و خانوادها شد ۱۰ دقیقه  رفت ...

خواستگاری سنتی همینه باید پی همه چی و به تنتون بمالید هرگز تو مجردی خواستگار راه ندادم خونمون ندید میگفتم نه به هیچ وجه خاضر نبودم یکی بیاد ببینم میپسنده منو یا نه اصلا و ابدا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چقدر واقعا فهميده هستين من ٢٥سالمه به اين نتيجه رسيدم ازدواج نكنم پسرا خيلي متوقع و ايراد گير شدن ...

وقتی شرایط جامعه رو می بینم پسرهایی که داری انحراف جنسی هستن..بیکارن ...یا خانواده درست و حسابی ندارن بعد پر مدعا هم هستن ..حالمو بد می کنه

تو یک سال گگعشته سه نفر از فامیلای دور و نزدیک ما ازدواج کردن عیین سه تاشون دارن طلاق می گیرن و رابطه های خانواده هاشون وحشتناااک

دادگاه ها که دیگه بماند...

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
[QUOTE=342906940]اینکه. خوبه. جلو روی من. مستقیم. میاد  میگه. به خاطر معلولیتت  کسی تورو. ...

فدات. مرسی، عزیزم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

[QUOTE=342934486]کاش بفهمید کسی که نیاز نصلیشو تا ۴۵ سالگی نگهپمیداره دیگه اون زن فقط شوهر خوب و‌پولدار و مهربون دا ...[/QUO عزیزم ببخش من جواب دادم به نظرم ایشون قصد. بدی نداشتن میخواستم به ماها که دیر ازدواج کردیم و هنوز مجردیم امید بدن

به خدا اگه کسی با من اینجوری کنه بهش میگم 

تو اومدی خواستگاری من یا من اومدم خواستگاری تو ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

چله یس بگیر 

نماز اول وقت و ترک گناه بعد 

خواندن سوره یس بعد از نماز صبح 

و تقدیم ثواب اون به حضرت فاطمه س 

و خواستن حاجت 

یادت باشه ترک گناه و نماز اول وقت باعث میشه 

مستجاب الدعا بشید