2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی حالا مشکل پا شما هم مشکل آنچنانی هم که نیست در واقع مشکل نیست  نمی‌دونم چرا بعضی ها اینجورن

اصلا  یه. جوریه کلا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
هول نکردم بخدا.رفتارم خیلی متین بود.من کلا دختر ارومی هستم.

به نظرم چون ممی و باستن نداشتی نخواست . نتونسته بگه مردا خیلی عوضی شدن فقط به اونا دقت میکنن.  مطمئن باش همین بوده 

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
ای بابا بیخیال من که پسرم دارم میگم مشکلی نیست  کسی که خودتونو بخواد هزار تا مشکل داشته باشی با ...

دقیقا. درسته

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دو تا دختر بزرگ دارم اصلا دوست ندارم ازدواج کنن هیچ جا هم نمی برمشون که همچین شرایطی پیش بیاد

چقدر واقعا فهميده هستين

من ٢٥سالمه به اين نتيجه رسيدم ازدواج نكنم

پسرا خيلي متوقع و ايراد گير شدن آدم اعتماد به نفسشو ميبازه☹️🥺

عمل نکردین چون برادر منم پاهاش پرانتزیه

پنج شیش. بار. عمل. کردم  دیگه. بهتر. از. این. نمیشه  که هرچقدر. دستمالی. کنی. احتمال. بدتر شدنش. هست

سلام عزیزم

من خودم ۳۳ سالگی ازدواج کردم و دقیقا یادمه اون زمان خیلی اذیت میشدم

با اینکه موقعیت خوبی داشتم اما هرچی برام خواستکار میومد نمیشد خیلی وقتها اونا منو رد میکردن

منم میشستم گریه میکردم

حتی به خیلی کمتر از خودم راضی شده بودم

اللن ازدواج کردم خداروشکر همسر خوبی هم دارم ولی اگه برگردم عقب دیگه اون کارارو نمیکنم

فقط روی پیشرفت خودم تمرکز میکنم و اگه خواستکار خوبی برام بیاد بهش فک میکنم اگه نیاد اصلا ازدواج نمیکنم

حتی اللن دخترمو باردارم با اینکه خودم سر ازدواجم سختی کشیدم

اما دخترمو جوری بار میارم که به بهترین موقعیت های اجتماعی برسه و به کمتر از خودش حتی فک نکنه چه برسه ازدواج

شما این موضوع رو خیلی برای خودت بزرگ کردی

به جای اینکه غصه بخوری روی پیشرفت خودت کار کن و به هر پسری محل نده

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید