2777
2789
یعنی فقط پا تون اینجوره ، مشکل دیگه ای ندارین  شاید توقعتون بالا بوده

اره. فقط. پام. چون. همه. ازم. تعریف. میکنن  چون هم. چهرم. خوبه هم  بقیه. چیزا. نه. توقعم زیاد. نیست

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ایراد از چهره و ظاهرتون نگیرین قشنگای من

خداییش برین عکسای کایلی جنرو ببینین بدون میکاپ و فیللللتر . تازه عملم داره . اصلا خوشگل جهان هم که بوده باشه بهش خیانت شد 

انجلینا جولی که تو زیبایی زبانزد بود  سه تا طلاق داشته 

جنیفرلوپز که  به خوش اندامی تو جهان معروفه چهارتا طلاق داشته و الانم با بن افلک به مشکل برخورده 

شکیرا کع واقعا زیبا و خوش اندام و معروف و پولداره هم بهش خیانت شد 

دوستان مشکل شما نیستین .مشکل عقل نداشته بعضی مردا هست .مشکل تنوع طلبی مردا هست که سیری ندارن . ادم تنوع طلب رو ظاهر و اندام زیبا نمیتونه حفظ کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. فقط. پام. چون. همه. ازم. تعریف. میکنن  چون هم. چهرم. خوبه هم  بقیه. چیزا. نه. توقعم ز ...

بفهم که مشکل اونا بود  وقتی همه چیزتون خوب بوده دلیلی نداشته  شما رو پسند نکنم

تازه توقعتونم زیاد نبوده  ، یعنی واقعا نمی‌دونم چی بگم 

هر چی گرون تر باشه بیشتر میرن طرفش 

دقیقا مثل اونایی که پر توقع هستن بیشتر خواهان دارن 

بفهم که مشکل اونا بود  وقتی همه چیزتون خوب بوده دلیلی نداشته  شما رو پسند نکنم تازه توقعت ...

دقیقا. همینه من. دیگه. سپردم. به خدا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خودشون خاستگاری میکنن خودشونم جواب رد میدن؟

مثل اینکه😂😂

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

مد شده پسرا رد میکنن؟؟!!

عجب😐

تا پارسال که هنوز شوهر نکرده بودم هرچی خاستگار برای هرکس میومد دختره رد میکرد !

چه پسرا پررو شدن 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

یه چیز دیگه هم هست اینروزا دنبال دختر شاغل و بالاخره یه منفعتی داشته باشه هم هستن

نه. اخه  اکثرا. میدونن. شاغل. نیستم  

عزیزم حرز از کجا باید بگیریم ؟من برای ازدواج نمی خوام   برای یک چیز دیگه میخوام اگه حدودی قیمتش ...

سلام عزیزم من مشهد 75گرفتم نمازش هم داذم یکی خوند اگ خودت بهونی بهتر

داخل اینستا هم 480است

عزیزم همسایه ما دقیقا مشکل شما روداشت.بخدا قسم بیا ببین چه ازدواجی کرد.یه مرد ایده ال.تازه بچه دار ه ...

انشالله  هرچی. خدا بخواد. اوایل. انقدر.  دلم میشکست