2777
2789

طرف هنوز ۲۰ سالشه اما افسردگی گرفته ازینکه ازدواج نکرده یا توی رابطه نیست

من خودم ۲۳ سالمه اما باید بگم اون شخصی ک ازش حرف میزنم بد تر من رو مخش هست این موضوع

احساس میکنم آدم احساس عقب موندن میکنه..

روزوشب غصشو میخوره

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

طبیعیه اکثرن چنین دغدغه ای دارن

خب باید چیکارکرد؟

خانوادشم بدتر اذیتش میکنن میگن باید زود شوهرکنی بری و..

دختره قیافش خوبه باشخصیته 

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا گلی این ريشش افسردگیه باعث میشه به ی موضوع پیله کنی و بزرگش کنی مثلا من فکر میکردم چاقم و شب و رو ...

ببخشید چطور درمان شدین؟

میشه راهنمایی کنین

تقصیر خانواده و اطرافیانشه. ذهنش رو با سم پُر کردن. الان هم خیلی بچه هست که بتونه وضعیت روحی و نگران ...

دختره نسبت به من حتی میتونم پخته تر رفتار میکنه

فقط همینجوری توگوشش میخونن

اعتماد بنفسشو از دست داده میاد پیشم گریه میکنه که همه دوستام توی رالطن و..

دارو و روان درمانی

چه مدت؟

واینکه داروها عوارضداشتن.؟

من ۱۷ سالمه همین حسو دارم چون همکلاسیام نامزد دارن من خواستگارم ندارم ._.

دخترم من با ۲۳ سال ۲ تاداشتم اونم مضخرف

دختره نسبت به من حتی میتونم پخته تر رفتار میکنهفقط همینجوری توگوشش میخونناعتماد بنفسشو از دست داده م ...

کاربر دیگه درست میگه. دوستت مشکل روانی پیدا کرده. حالا نمی‌دونم چجور متقاعدش کنی که بره دکتر و کمکش کنن، ولی کار درست اینه. 

به یاد خودم افتادم که با همین فکرا زود ازدواج کردم و عاقبت بدی داشت. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕