2777
2789
کاش بفهمید کسی که نیاز نصلیشو تا ۴۵ سالگی نگهپمیداره دیگه اون زن فقط شوهر خوب و‌پولدار و مهربون دا ...

من الان دل شکوندم؟الکی حرف زدم؟به نظرم خودت داری الکی حرف میزنی چون من بهش گفتم خدا خودش آدم مناسبشو سر راهش میزاره و با کسی که لیاقت داره ازدواج میکنه و بخاطر این گفتم که ناراحت نباشه.واقعا فازتون چیه شما آدم بزرگا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر تا تو‌خودتو دوست نداشته باشی تا به خودت احترام نزاری تا یه جوری رفتار نکنی که همه فکر کنن خیلی سری و مغروری. هیچ یک از مشکلاتت تموم نمیشه 

اتفاقا خدا انقد از این آدما وقیح آدمای پررو سر راهت قرار میده که به تو بفهمونه تو باید خودتو دوست داشته باشی

دست از گریه بردار و اعتماد بنفس داشته باش

به معرفت بگو راستش منم خیلی دو دل بودم چون وقتی حرف میزد حالت تهوع میگرفتم از بس دهنش بو میداد(خود اسی تو تاپیکای قبلش گفته)

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
یعنی حالم به هم میخوره تا یکی میاد تاپیک اینجوری میزنه هی میان میگن به خودت برس به خورت برس به خودت ...

آدم تا کی به خودش مدام برسه که به چشم بیاد 

همینی که هستی باید نشون بدی نه برای جلب توجه طرف مقابلت کارایی بکنی که دوست نداری یا قبلا نمیکردی مردای این دوره هم یکی از یکی هیز تر 

آدم تا کی به خودش مدام برسه که به چشم بیاد  همینی که هستی باید نشون بدی نه برای جلب توجه طرف م ...

دقیقا سوال منم هست.یعنی چی به خودت برسی تا به چشم بیای.به شعور آدم توهین میشه.

گیرم قبل از ازدواج به خودم رسیدم بعدش تو خونه ۲۴ ساعته باید میکاپ داشته باشم تا به چشم شوهرم بیام؟اصلا میشه همچین چیزی؟!

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
دقیقا سوال منم هست.یعنی چی به خودت برسی تا به چشم بیای.به شعور آدم توهین میشه. گیرم قبل از ازدواج ب ...

آفرین دقیقا این جور آدما فقط اولش رو میبینن بعد از ازدواج اینقدر بدبختی رو سرته ریخته 

بعدشم مردای این مدلی هر روز یکی از اون یکی بهترسو میبینن 

وای واسه منم چند هفته پیش اتفاق افتاد ، تو یکی از تاپیک هام عکسشو گذاشتم کلی خندیدیم با بچه ها خدا ب ...

وقتی بنده خدا صاحب عکس نبخشه چطوری خدا ببخشه؟! 

حق الناس میدونی چقدر مهمه

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

چرا خودتو ناراحت میکنی منم ۳۰سالمه مجردم قبلا اینجور فک میکردم اما خودمو حال خودمو ساختم،تمرکز کن روی خودت و موفق شو و اعتماد ب نفس داشته قطعا شخص مناسب سرراهت قرارمیگیره و اینکه اینجوری فک کن لایق بهترینی تو۳۷سالگی خوشبخت بشی بهتر ازینا ک الان خودتو با کسی تو مشکل بندازی،از زندگی و جوونیت لذت ببر آبجی

چقدر پستت حال دل من طرف خودش خواستگاری میکنه بعد امروز  گفته اوضاع مالی م بد نمیتونم الان الا ...

خواستگار منم بعد ده ماه که برا خواستگاری اومدن امروز و‌فردا کرد آخرش گفت باید دو سه سال دیگه صبر کنی تا اوضاع مالیم یکم روبراه بشه.

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.