بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...
شاید هیکلت بوده خوب
من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره
منم 36 سالمه خواستگار که نداشتم ولی همون چند تا سنتی که پیدا میشد راه نمیدادم چون دوستمو میدیدم که سنتی براش پیدا میشد پسرا چه ایرادایی میگرفتن و دوستم کلی اعتماد به نفسش خورد میشد انگار اومدن بازار میوه میخوان بهترینش جدا کنن
عزیزم پیش میاد برا هر دختری. خیلی ناراحت کننده هست برای دخترا. اما چز عجیبی نیست وقتی دو نفر تا حالا همدیگه رو ندیدن احتمال اینکه از هم خوششون بیاد پنجاه پنجاهه. ایشالا خدا برای یه بهتر کنار گذاشته.
ببخشیدا همین حرف یعنی بیشعور بوده خب این چه جوابیه آدم به صدتا عیب نداشته شم فک میکنه
دقیقاا
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
عزیزم اشکال نداره 35 سال که زیاد نیس هنوز خیلی وقت داری انشالله خدا یه خوبشو میفرسته نخاست که نخاست ...
۳۵ یال که زیاد نیس ؟!! خیلی وقت داره ؟!! عجب !! مثلا تا چند سالگی ؟! ۵۰ یا ۶۰ ؟!! چه دلخوشکنی های الکی !! خودمم سنم زیاده ولی واقع پذیرم 😐😑 ۴۰ به بعد ک ادم میره رو به سوی میانسالی😑