2777
2789

خیلی وقته عروسی کرده من چون باردار بودم شرایطشو نداشتم دعوت کنم یبار خودش امده بهش ی ملیون کادو دادم حالا این سری میخام با شوهرش دعوت کنم ی سکه پارسیان میخام ب خودش بدم یدونم ب شوهرش کادو. شامم ما کلا عادت داریم ی مدل درست کنیم   بین جوجه و زرشک پلو موندم  سوپ جو و سالاد فصلو نوشابه و ماست و خیارو زیتونم میخام بزارم بعلاوه واسه پذیرایی قبل شام اب هویج بستنی خوبه ؟! یا اب طالبی با کیک  میوه و چایی و اجیلم بعد شام  نظرتون😁  سوپ دوستدارم خامه و قارچ درست کنم ولی میگم یجوریه ممکنه خوششون نیاد

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه همشون

به نظرم جوجه خوبه و سوپ سفید 

قبل شامم آب هویچ بستنی عالیه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

دو مدل غذا بذار

اما سوپ نذار

چون گرمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

دسرم درست کن دسر پتی پور یخچالی تو گوگل بزن ولی توضیحات ریز داره بهت میگم اگر خواستی

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

تورو ابالفضل میشه این داداش کوچیکتونم دعوت کنید

قول میدم ی گوشه ساکت و اروم بشینم فقط از خوراکیاتون بخورم

از گرسنگی الان سر صبی خیار ماست خوردم رفتم زیر ۶ لا پتو

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
دو مدل غذا بذار اما سوپ نذار چون گرمه

هوا شهر ما خنکه 

غذا چندباری دو مدل درست کردم یکیشون همیشه مونده ریختم دور چون کلا عادت داریم ی مدل درست میکنیم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

هم بستنی داری،هم سوپ!!!

سوپ رو حذف کن،گرمه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷