2777
2789
عنوان

خواهرمو میخام پاگشا دعوت کنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 69 پست
امضا و جنسیت کاربر رو نگاه کنید! اکانت مال خواهرم بوده موقتا دست منه چیز سختی نیست

همون اول دیدم.و همین ناهمخونی سوال شد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

۸ نفر

ببین زرشک پلو درست کن زیتون دو نوع نوشابه مشکی لیمو بزار با سالاد فصل آب هویج بستنی بعد شام دسر پتی پور میوه چای

اجیل میدونی به چیا حساسیت دارن؟اون ۸ نفر بهم بگو بهتر میتونم بهت بگم چیا درست کنی مثلا یکیشون به آویشن حساسیت داره نریز تو غذا

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر ما هم خنکه.ولی بازم سوپ برا الان مناسب نیست. میخوای بجاش یه خورشت قیمه کوچولو درست کن،بزار کنار ...

اینم خوبه 😁

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
دیگه بهتر از جوجه ب ذهنم نمیرسه نهایت میتونم کوبیده ام بخرم اگه پیشنهادی دارین بگین 

جوجه خشک بعضی هاهم دوست ندارن همون مرغ همه خوره بهتره باهمون سالادمیچسبه حتما دسر هم درست کن این که یه نوع غذادرست میکنی خیلی خوبه دمت گرم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اینم خوبه 😁

خدا رو شکر😁😅

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

اینم خوبه 😁

میتونی یه کاری کنی قرمه سبزی غذای مورد علاقه تقریبا همه هست یکم درست کن کسی از زرشک ملو خوشش نیومد از اون بخوره

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
دیگه بهتر از جوجه ب ذهنم نمیرسه نهایت میتونم کوبیده ام بخرم اگه پیشنهادی دارین بگین 

بنظرم چلو گوشت بزار اگه قرار به يك رقمه 

بجاي سوپم نون سير بزار 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بین زرشک پلو و جوجه 

صد درصد زرشک پلو مجلسی تره 

من جوجه برای مهمونی نمیپسندم جوجه برای سفر و تفریح نه مهمونی احساس میکنم میزبان از بی‌حالی یه جوجه سر هم کرده 

ولی زرشک پلو مجلسیه 

سوپ هم اصلا خامه نزن چون همه پسند نیست من خودم خامه تو سوپ نمیپسندم 

مگه بدونی ذائقه شون رو 

هویج بستنی رو اگه فاصله سرو با شام شون زیاده هویج بستنی رو بده وگرنه بذارش بعد شام 

چون سنگینه سیر میشن 

دسر پتی پور چجوریه هرکی بلده بگه مرسی

الان برات تایپ میکنم

ببین زرشک پلو درست کن زیتون دو نوع نوشابه مشکی لیمو بزار با سالاد فصل آب هویج بستنی بعد شام دسر پتی ...

اب هویج بستنیو میخام قبل شام بدم چون زودتر قراره بیان طرفای عصر که هوا گرمتره 

ب چیز خاصی حساسیت ندارن ولی خب خواهرم یکم بد غذاش جز غذاهای پلویی چیزی نمیخوره   مثلا دوستان گفتن الویه دلمه اینا نمیخوره فکرم سمت سالاد ماکارونی بود که مادرم گفت بیخیال شو هوا گرمه فک نکنم بخورن 

ببین این کاری که میگم خیلی قشنگه انجام بده

سیخ چوبی بردار بعد گوشت ها جوجه ها رو سیخ بزن 

توی قابلمه سرخ کن خیلی قشنگ باحال میشه

آفرین که جنسیت و درست زدی

بخدا ...

از وقتی زدم هرروز یکی میاد خوشمزگی کردن

حق یسریاست با دورویی بدون اینکه بزنم مرد چون حالا ی هفته ، ی ماه دست منه ، با شناسه دختر پیام میدادم!

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
بین زرشک پلو و جوجه  صد درصد زرشک پلو مجلسی تره  من جوجه برای مهمونی نمیپسندم جوجه بر ...

ن عصر میخان بیان از شهر دیگه میان  هویج بستنیو همون قب شام که فاصله اش زیاده و هوا گرمتره میدم 

سوپم منظورم سوپ قارچ و خامه بود که خودمم نظرم همینه خیلیا ممکنه خوششون نیاد 

اب هویج بستنیو میخام قبل شام بدم چون زودتر قراره بیان طرفای عصر که هوا گرمتره  ب چیز خاصی حساس ...

خوبه پس ولی جوجه رو با سیخ چوبی کوچیکا بزن دسر پتی پور هم درست کن قشنگه واقعا خوشمزه