2777
2789

✨️

سلام وقتتون بخیر

من وکالت نامه طلاق دارم 

و رای طلاق هم از دادگاه دریافت کردم.

به دلایل شخصی نبینمشون بهتره🙏

بدون حضور اقا میتونم برم محضر؟

✨️

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت

عزیزمم..

نگید جانم.

نمیدونید چقدر اذیت شدم و سختی کشیدم تا این رای صادر شده..سخت ترین قسمت ماجرا این جاست که  نتونستم چیزی رو ثابت کنم و با خدا معامله کردم دنبال اذیت شون نیوفتادم دنبال مچ گیری نبودم ایشون  از این خصلت من سواستفاده کردن.

نه دست بزن شونو تونستم ثابت کنم نه میذاشتن برم پزشک قانونی تا ضربه هایی که زدن رو ثابت کنم چون شهر غریب بودم.

در گوشیم یه سری از حرفاشون و پیام هاشون بوده اوناروهم حذف کرده بودن،گوشیمو شکستن.میترسیدن بتونم برم باهاش طلاقمو بگیرم و مهریه بدن.

هرچند من ادم مادیاتی نبودم و میدونستن اگر اختلالاتشونو ثابت میکردم، اگر وجدان داشتن و اذیتم نمیکردن سر مهریه و حق و حقوقم باهاشون راه میومدم.چون خیلی خیلی اذیتم کردن..مشکل اعصاب روان شونو نگفتن.

عزیز الهی هیچ ناموسی هیچ دختری این ماجراهایی که برام رقم خورده رو تجربه نکنن.💔🥺🙏

نمیشناسم عزیزم.ایشونم درحال جدایی هستن؟

نه اصلا ازش خبری ندارم 

اما دختر خوبیه 

خدا نکنه این اتفاق واسش بیفته

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
سرکارخانوم میتونین بدون دیدارایشون طلاق بگیرین سوالی بود درخدمتم

سلام بزرگوار ممنونم از پاسخگویی تون و اعلام کمک تون.

خدا خیرتون بده خانم❤️