دخترم 17سالشه پسر داییم ازش خواستگاری کرده 26سالشه تقریبا ده سال اختلاف سنی دارن ولی از نظر اخلاقی و خوش ذاتی هر چی بگم کم گفتم از پسره .از نظر مالی هم ماشین سنگین داره 12میلیاردی هم پول داره که گفتن میخاد خونه بگیره و عروسی بگیره باهاش یه ماشین پارس هم داره .خانوادش هم زنداییم و دختراش از نظر اخلاقی و خوبی عالی هستن داییم فقط یه کم اخلاقش تنده که ما چون میشناسیمش به دل نمیگیریم و دوسش داریم چون بزرگ طایفمونه احترام خیلی میزاریم .از اونور هم همه خاله هام و دایی های دیگم چون دلشون میخواسته دختر اون داییمو بگیره با اصلا از پیشنهادی پسر داییم خوشحال نشدن به نظرتون چیکار کنیم .زنداییم میگه اونو نمیخام چون هم دختر عمو پسر عمو هستن هم دختر خاله پسر خاله ...و برا دختر من راضی هستن .کلا اکثرا حسودی کردن که چرا اومده برا دختر من ما هنوز جواب ندادیم ممنون میشم کمک کنید....هم از نظر سنیشون هم خانواده ...راستی ما هم از نظر طبقه مالی متوسط هستیم مثلا دو میلیاردی برای دخترم کنار گذاشتم برا جهازش و یه خورده طلا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم جواب منفی بده خیلی به نفع خودتونه . باور کن من یه چیزی میدونم که تو نمیدونی رد کن فقط رد کن ...
دقیقا ،ازدواج به قول مامانم هندونه در بسته هست تا نشکافی معلوم نیست قرمزه یا سفید ازدواجم همینه آدما تا چند سال میتونن حفظ ظاهر کنن بعد که خرشون از پل بگذره اون روی سگشون رو نشون میدن بچه گناه داره تو سن کم درد بکشه
اگه موقعیت خوبی باشه حیفه از دست بده میتونن بگن شیرینی بخورن تا هیجده سالش تموم بشه البته بعداز اینک ...
نظر خوبیه احسنت چون اینقدر پسر خوبیه که برا هر دختری بره نه نمیشنوه ولی من خودمم دو دلم چون اصلا اصلا تا بیست و سه سالگی نمیخواستم شوهرش بدم میگفتم درس بخون به یه جایی برسی