2777
2789
عنوان

خواهرمو میخام پاگشا دعوت کنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 69 پست
اره باقالي پلو با گردن خيلي ابرومند تره  حالا جوجه و كته هم نبود مهم نيست چون برا يك نوعم كه م ...

سالاد کلا سالاد فصل مد نظرمه با دو مدل سس

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
اینا واسه ۶ نفر هستش دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو  دو قاشق غذا خوری آرد شیرینی پزی این دوتا ...

اسم ديگش كيك يخچاليه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم باقالی پلو با گردن درست ‌کنم کنارشم جوجه و کته ساده بزارم  والا من گوشتو با پیازو فلفل ...

اگه مهمونم غریبه باشه هویج و ترد میکنم، بروکلی آبپز و گوجه سرخ شده و پیاز کاراملی کنار چلو گوشت 

اگه خودی باشه هویج و حلقهرحلقه بزرگ، سیب‌زمینی و 4تیکه و بروکلی و میزارم ابپز میشه کنار ظرف چلوگوشت میزارم 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

چون برای مهمونی نبود واسه خودمون بود زیاد خلاقیت به خرج ندادم ولی تو میتونی قلبی مربعی درست کنی تا میتونی موادش زیاد درست کن تا توی دهن نرم لطیف خوشمزه باشه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
جوجه کلا پای ثابت غذاهای ماست😂😂نباشه نمیشه اصلا انگار یچیزی کم داریم  حالا چون میگم زرشک پلو ...

من نمیدونم زائقه غذاییتون چجوری هست ولی من همیشه برای مهمون اگه اگه جوجه بزاریم حتما غذای خورشتی هم در نظر میگیریم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

خیلی ممنونم عزیزم

خواهش میکنم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
چون برای مهمونی نبود واسه خودمون بود زیاد خلاقیت به خرج ندادم ولی تو میتونی قلبی مربعی درست کنی تا م ...

بعد این که اشتباه تایپی

۳ قاشق آرد

۲ قاشق کاکائو 

بنظر منم اینطوری عالیه، دستور نون سیر رو دارید؟

اره البته من اينطوري درست ميكنم عالي ميشه 

يه بوته سير رو با نمك فلفل قرمز و اويشن ميزارم و روغن زيتون  البته نوع روغن دلبخواهيه تو يه كاسه روشم فويل ميكشم ميزارم تو فر 

بعد كه پخته شد كامل له ميكنم يكم جعفري خورد شده و خيلييي كم پودر جوز هندي بهش اضافه ميكنم

با پنير پيتزا و زيتون برش خورده رو نون پيتزا يا تست پهن ميكنم و ميزه يكم تو فر

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚