2777
2789

توروخدا تا اخر بخونید…

دوستان من دارم ازدواج میکنم با کسی که دوستش دارم،ی پسر متین و اروم و ساده…

بچه پایین شهره ولی وضع مالیشون خوبه،ماشین ۲ میلیاردی داره،داره خونه میخره…

خواهرام از الان دارن اذیتم میکنند،پدر پسره قراره هم برای پسرش هم دخترش خونه بخره ک دخترش مستاجر نمونه میگ فرق نمیذارم

خواهرام منو پر میکنن میگن از الان بگو غلط کردی ب خواهرت نباید خونه بگیری باید ب من بگیرین،پسره خیلی هوای خواهرشو داره دامادشون مدتیه بیکار شده و پسره به خواهرش یکم میرسه،میگن بگو حق نداری دگ خدمات بدی اون پولا سهم منه از الان جلوشو بگیر..

دیروز. خواهرش منو ناهار دعوت کرد قرمه سبزی گذاشته بود،اومدم خونه خواهرام با مسخرع گفتن عه قرمه سبزی گذاشه خخخخ خاک برسر گداش،مگ قرمه سبزی بده؟؟؟؟؟؟

بهشون میگم کار نداشه باشید من نمیتونم مث شما بد باشم هیجوقت مث شما نبودم میرن مامانمو پر میکنن میندازن ب جون من،میگن اخرسر رفتی ی گدا گشنه پیدا کردی میگم شوهر شما ماشینش ۲ میلیارذه؟میگن خخخ برو بابا الکی میگ ماشین خریدم گفتم. ۱ ماه بعد تحویل میگیره بعد بهم نگا میکنن میخنذن

با زندگی خواهرشوهرای خودشون کار ندارن اصلااا بعد گیر دادن ب این دختر بنده خدا هروز میشینن مو شکافی میکنن

اونروز دختره با فامیلای شوهرش استوری گذاشته خواهرم شات گرفته میگ وااای فامیلاشوو وای 

میگم بتوچه تو ب فامیلای خواهرشوهر خودت کار داری؟

خستم کردن 

مامانم ی روز سمت منه از فردا پرش میکنن میندازنش ب جونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا میخوان عقده های که جرات نکردن تو خانواده شوهر خودشون پیاده کنن تو زندگی تو پیاده کنن وگرنه چنین خواهری از صد تا دشمن بدتره مبادا تاثیر بزارن روت.به خواهرت و شما ربطی نداره که یه پدر واسه دخترش میخواد خونه بخره چه ادمایین

نمی دونم حرفهاشچن درسته یا نه

ولی از الان بی عرضه نباش 

زندگی تو جمع کن.

جدی باش

بنشون سر جاشون

همچین آدمهای اهل نیش و‌کنایه ای، خواهر و مادرتم که باشند روز سختی محلت نمی‌ذارند.

و خدا برای من کافیست.....
اینا میخوان عقده های که جرات نکردن تو خانواده شوهر خودشون پیاده کنن تو زندگی تو پیاده کنن وگرنه چنین ...

منم همینو میگم میگ ن ب ما ربط داره همچی ربط دارع میگم من نمیتونم بگم ب خواهرت رسیدگی نکن چون داداششه اصلا کیف میکنم میبینم انقدر مرد بار اومده بعد خونه ی علم شنگه را میندازن

مثل خواهر من

ازدواج کرد با یه آقایی که در سطح خانوادمون نیست 😭 مالی بخوره تو سرم

فرهنگی متفاوته، مشکل من فرهنگی هست نه مالی

مالی هم متفاوتن ولی مشکل من فرهنگی بود چون پایین شهری بودن 

و منم همین رفتارا رو انجام می‌دادم تا دلش رو سیاه کنم نسبت به این پسره تا بهم بخوره

ولی آخرش نتونستم فقط خواهرم نسبت به من بدبین شد 😭

یا رب آن دِه که آن بِه ...

چی بگم 

واسشون تعریف نکن هیچیو اصلا نگو فلانجا چی خوردم بذار تو خماری بمونن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

خوبه که حداقل شما این وسط با شخصیتی.بری خونه خودت درست میشه،سعی کن گوش ندی و زودتر ازدواج کنین

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین