2777
2789
عنوان

دیگه از دست خواهرام دیوونه شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما یاد بگیر ، گزارش ندی بهشون. حتی درد دل هم نکن باهاشون. چرا غذای مهمونیتون گزارش دادی. اصلا اج ...

اره دیگ تصمیم گرفتم هیچی نگم

ماه بعد میان خاستگاری ولی اینا عزا گرفتن برا من

خوبه که حداقل شما این وسط با شخصیتی.بری خونه خودت درست میشه،سعی کن گوش ندی و زودتر ازدواج کنین

من اصلا مثل اینا نبودم هیچوقت حالم بهم میخوره وقتی بد دل باشم نمیدونم چطو دلشون میاد

😔😔😔

تو هم توروخدا از آبجیات به دل نگیر

اونا از دوستی اینکارو میکنن تا دلت سیاه بشه نسبت به اینا و بهم بخوره

چون احتمالاً سطح فرهنگیشون پایین تره

به دل نگیر از خواهرات

اگر پسر خوبی هست باهاش بمون ان شاءالله خوشبخت بشی

منم همین کارای خواهرای تو رو میکردم حتی با خواهرم به دعواهای شدید رسیدم سر این قضیه 

ولی فقط خودمو خراب کردم 😭😔 من از دلسوزی دعوا راه مینداختم تا این پسره بره از زندگیش بیرون ولی نشد

خدا منو ببخشه

یا رب آن دِه که آن بِه ...
اره دیگ تصمیم گرفتم هیچی نگم ماه بعد میان خاستگاری ولی اینا عزا گرفتن برا من

شما هم با چشم بسته انتخاب نکن، به حرف پدر و مادرت حتما توجه کن، اونا دقت شون خیلی بیشتر.

ولی به بقیه اجازه دخالت نده

بخوای ازشون اثر بگیری فاتحه زندگیت رو بخون 

یه دختره فامیلامون هم هست تا وقتی مجرد بود نه مادرشو آدم حساب میکرد نه خواهراشو انقدر زندگی شون افتضاحه اصلا حد و مرز نمیشناسی می‌گفت اینا زندگی کردن بلد نیستن من نباید شبیه اینا بشم 

تا ازدواج کرد مادرش شد فرشته خواهرا شدن مشاور اصلا نمی‌فهمم چطوری نمی‌فهمه داره همون گند های خواهر و مادر خودشو میزنه 

مامانش میشینه توی گوشش ور ور کردن چنان گندی به زندگی خودش زده که اصلا تصورشو هم نمیکنی 

شوهرش آقا آروم با شعور اهل خانواده اهل احترام همه چی تموم  چون میان از بابام مشاوره میگیرن در جریان همه چیزشون هستیم یعنی مادره این دختر رو تبدیل می‌کنه به گلوله آتیش می‌فرسته سراغ شوهره زندگی شون با 💩 یکیه عین سگ و گربه ن یک سره دعوا یک سره بحث روی شوهرش قابلمه خورشت داغ ریخته بود گلدون رو کوبیده بود خورده بود به در در فرو رفته یعنی شوهره جاخالی نداده بود الان زنه بالای دار بود 

دو تا بچه رو هم روانی کردن بچه ها سر خودشونو میکوبن به دیوار رسماً همون زندگی نکبتی که مادره میخواست رو ساخت با حرف شنوی های احمقانه ش 

مدیریت کن نذار حرفای چرندشون روت اثر کنه حتما با یه مشاور حرف بزن وگرنه عاقبتت میشه مثل این دختره احمق که سر هیچ و پوچ زندگی رو زهر کرده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تو هم توروخدا از آبجیات به دل نگیر اونا از دوستی اینکارو میکنن تا دلت سیاه بشه نسبت به اینا و بهم ب ...

خب اخه وضعش خوبه خودشم واقعاااا پسر اقاییه انقد پسر خوبیه همه خوبیشو میگن چرا بایذ چون بچه پایین شهره ردش کنم مگ من بالا شهری ام چ گلی ب سرم زدم

بخوای ازشون اثر بگیری فاتحه زندگیت رو بخون  یه دختره فامیلامون هم هست تا وقتی مجرد بود نه مادر ...

وای خدای من چقد وحشتناااااککککک😭😭

بخدا من اصلا گوش نمیدم اصلا

ولی باعث تاثیر رو مادرم میشن…

وای خدای من چقد وحشتناااااککککک😭😭 بخدا من اصلا گوش نمیدم اصلا ولی باعث تاثیر رو مادرم میشن…

مادرت هم مثل خودشون فکر می‌کنه که سریع اثر میگیره ازشون فکر نکن مادرت فرق می‌کنه مادرا قدرت اثرگذاری روی دخترشون زیاد دارن مبادا چشماتو ببندی هر چی گفتن باور کنی سر قرمه سبزی وقتی دیدش عوض میشه یعنی مثل خواهرات فکر می‌کنه توی زندگی مشترک قراره کلی باگ توی شوهرت ببینی و وابستگی های عاطفی کمرنگ تر بشه کافیه یه مشاور این مدلی واسه خودت انتخاب کنی دیگه بدون زندگی واست زندگی بشو نیست ، واسه همین میگم هر جا گیر کردی به جای مامان و خواهر ها با مشاور صحبت کن 

مشاوره قبل ازدواج هم برو خیالت رو از انتخابت راحت کن اینا انقدر مغرضانه نظر میدن که اگر به حرف درست هم با به رای حرفاشون باشه نمیشه اون حرف درست رو شنید مشاور قبل ازدواج کمکت می‌کنه آگاهانه انتخاب کنی دیگه اثر حرفای اینا روی خودت چه الان چه بعدا کم میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب اخه وضعش خوبه خودشم واقعاااا پسر اقاییه انقد پسر خوبیه همه خوبیشو میگن چرا بایذ چون بچه پایین شهر ...

خواهر منم همینا رو میگفت ولی من به قدری از پسره بدم میومد حس میکردم مخ خواهرم رو زده

الان ولی خوبیم

دیگه خب به هر حال این فکری هست که خواهرات میکنن

من هنوزم گاهی این فکر رو دارم خدا منو ببخشه 😔

ولی یه راهکارش اینه که با خواهرات صحبت کنی بگی زندگی خودته و دیگه نمیخوای تیکه و طعنه در این خصوص بشنوی چون تصمیم خودتو گرفتی در این باره و قراره یک عمر با آرامش زندگی کنی 

خواهرم همینو که بهم گفت دیگه ناامید شدم از اینکه بتونم کاری کنم پسره بره

منم خیلی جوش زدم بخاطر سطح فرهنگی و لباس پوشیدنشون و تغذیه شون و رفتاراشون 

ولی کاری ازم برنیومد و ازدواج کردن

یا رب آن دِه که آن بِه ...
مادرت هم مثل خودشون فکر می‌کنه که سریع اثر میگیره ازشون فکر نکن مادرت فرق می‌کنه مادرا قدرت اثرگذاری ...

ممنونم ازت حرفات خیلی ب دردم خورد و کمکم کرد♥️یدنیا ممنونم