2777
2789
عنوان

دیشب ‌پدر شوهرم بهم زنگ زده

1654 بازدید | 61 پست

قرار این هفته مادرشوهرم عمل کنه

اوخت بهم میگه میتونی بعد بیمارستان تنهایی بدون بچه هام بیاید خونه

بجه ها خودم ۳ تا بچه دارم  اوخت بهش گفتم میتونم بیام غذاا بزارم 

بهم میگه غذا نمیخواد بزاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳تا بچه ها رو بزار پیش پسرش و برو 😁

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

منظورش اینکه باشم پیش مادرشوهرم 

یه وقت بخواد راه بره کمک حالش باشم 

واقعا پیش خودش چی فک میکنه 

من میتونم یه مریضی که هیلی سنگینه رو بلند کنم 

حالا جالبش اینکه بچه سومم مادرم مریض بود نتونست بیاد برای زایمان 

اوخت این خانم ذوزی که از بیمارستان مرخص شدم فقططططط یه بشقاب غذا داد اونم لوبیا ولو 

آخه اونا تو دهن خودم بزارم یا بچه هام 

یعنی منظورش چیه ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بدون ۳تا بچه ات کجا بری خب

کی اون بنده خداهارو نگه داری کنه؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منظورش اینکه باشم پیش مادرشوهرم یه وقت بخواد راه بره کمک حالش باشم واقعا پیش خودش چی فک میکنه من میت ...

چه پرروعه. میگفتی بچه هامو تو نگهداری میکنی و بهشون میرسی؟

دختر نداره؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم