2777
2789
عنوان

خانومایی که جواب ازمایش سردرمیارین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 52 پست
کلسترولتون یکم بالاس  ذخیره اهن یا فریتین خوبه اما قرص اهن و با تجویز پزشکتون مصرف کنید چون mc ...

😁نفهمیدم چی پایین اما باشه ممنون

باردار که نیستم سرماهم نخورده بودم عفونت و‌نمیدونم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بعد گلم ویتامین D3مصرف کن حتمن پایین نیستش تو ازمایشتون ولی بالاتر بره بهتره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد گلم ویتامین D3مصرف کن حتمن پایین نیستش تو ازمایشتون ولی بالاتر بره بهتره

چشم ممنون❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
یه سوال چیکار کنیم فریتین بره بالا پرستارین؟

نه عزیزم مهندس پزشک هستم فریتین و اگه بتونین با منابع غذایی سرشار از اهن بالا ببرید بهتره اسفناج عدس یه سری از حبوبات حتمن ویتامین B مصرف کنید اگر بدن کمبود ویتامین بی داشته باشه دچار کم خونی میشید

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

😁نفهمیدم چی پایین اما باشه ممنون باردار که نیستم سرماهم نخورده بودم عفونت و‌نمیدونم

میانگین هموگلوبینه گلم انشالله سلامت باشی 😍😁

نه عزیزم مهندس پزشک هستم فریتین و اگه بتونین با منابع غذایی سرشار از اهن بالا ببرید بهتره اسفناج عدس ...

من همه چیم خوبه فریتینم۶ فرینجکت زدن۱۵شده بازم کمه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
سونو هم دادم تنبلی دارم اره

برای مشکل پلی کیستیکتونم وزنتون بیاد پایین خود به خود بیماریتون کنترل میشه 

میانگین هموگلوبینه گلم انشالله سلامت باشی 😍😁

ممنون عزیزم

مرسی بابت وقتی که گذاشتی و‌توضیحاتتون❤️

من همه چیم خوبه فریتینم۶ فرینجکت زدن۱۵شده بازم کمه

خیلی کمه عزیزم چند دوز سرم فرینجکت زدی

یبار

معمولن دوتا تجویز میکنن بنظرم یکی دیگه باید تزریق کنید

بعد مرتب ازمایش بدید چک کن ذخیره اهن خونتونو عزیزم 

روزی دو تا قرص اهن مجاز هستی بخوری

قبلا۳بود نمیدونم چرا نمیاد بالا

خب یدونه خیلی کمه بنظرم پیش یه متخصص خون و انکولوژی برید براتون بازم فرینجکت تجویز کنه 

قبلا۳بود نمیدونم چرا نمیاد بالا

بعد مرتب ویتامین Bبخورید حتمن خیلی موثره داخل مولتی ویتامینا اکثرن هست