2777
2789
عنوان

خانومایی که جواب ازمایش سردرمیارین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 52 پست
بعد مرتب ویتامین Bبخورید حتمن خیلی موثره داخل مولتی ویتامینا اکثرن هست

ممنون مشکل قلب دارم دکتر یدونه فرینجکت بیشتر نداد بی فایده بود من هرچی قرص میخورم باز پایینه سیدرال فورت خریدم جدیدا خیلیم گرونه خداکنه زیاد بشه 

فروفورت هم تاثیر نداشت 

فکر کن بعد فرینجکت شده۱۵من چندتا قرص بخورم که بره بالا  

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ممنون مشکل قلب دارم دکتر یدونه فرینجکت بیشتر نداد بی فایده بود من هرچی قرص میخورم باز پایینه سیدرال ...

مشکل اهن و ذخیره اهن معمولا با سه چهار ماه مرتب مصرف اهن درست میشه مگر اینکه خدایی نکرده جذب درست نداشته باشه دستگاه گوارشتون

شما سه ماه مرتب قرص اهن بخور فروفروت از همش بهتره انشالله خوب میشید زود♥️🦋

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اهن و ذخیره اهن معمولا با سه چهار ماه مرتب مصرف اهن درست میشه مگر اینکه خدایی نکرده جذب درست ند ...

ممنون خوردم قبلا بی فایده بوده   

خانوادگی همه فریتینمون زیر۱۰هنوز کشف نشدیم 

سیدرال فورت گفتن جذبش خوبه فروفورت یبوست میاره 

ممنونم از راهنماییتون بکمپلکسم اضافه میکنم ببینم چی میشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ممنون خوردم قبلا بی فایده بوده     خانوادگی همه فریتینمون زیر۱۰هنوز کشف نشدیم  سید ...

الهیی🥺عزیزم تنتون سلامت باشه انشالله ♥️🦋

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه دیابت ندارم اما اضافه وزن دارم یه مقدار احتمالا به خاطر همون

نه، اضافه وزن که روی همه چی تاثیر میذاره، اما hba1c باید زیر ۶ باشه، مال شما ۶ هست، باید بیشتر مراعات کنید، در آستانه گرفتن دیابت هستید.