2777
2789
عنوان

نباید هیچ مردی رو

246 بازدید | 11 پست

نباید هیچ مردی رو مهمترین بخش زندگیت کنی تا وقتی مهمترین بخش زندگیش نشدی 

مردی که حلقه دستت نکرده به تو اهمیت نداده

مردی که  تو رو قاتونی مال خودش نکرده مال اون نشو 

با مردی که بهت اهمیت نداده بهت تعهد قانونی نداده و مثل یه وسیله منزلش باهات رفتار کرده همخونه نشو

بعدا تو پشیمون میشی بهدادتو ضربه میخوری بعدا تو نمیتونی ادعایی کنی تو هیچ جای دنیا هیچ چیزی به زنی که تو یه رابطه بدون تعهد زخم‌ روحی و جسمی خورده هیچ غرامتی پرداخت نمیشه نکنید نکنید نکنید برا خودتوووون ارزش قایل بیشید تا برا خودت ارزش نداشته باشی پیش کسب با ارزش نمیشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حد وسط باش نه بچسب ن کات کن . صد تو بزاری صدمه دیدی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چه عجب یه پست خوب و مفید دیدم خصوصا در مورد خانما معمولا این سایت محفل زن ستیزاس  ، تازه مرده سرتو هم می بره امار ز ن ک ش ی بشدت بالا رفته حواستون رو جمع کنید به من باشه میگم از همه مردا فاصله بگیزید بشدت بی فرهنگن

حد وسط باش نه بچسب ن کات کن . صد تو بزاری صدمه دیدی

نه اصلا قبول ندارم اصلا نباید بزاری الا فقط برا اشنایی مردا دیگه خیلی وقیح و‌پررو شدن رابطه جنسی می‌خوان همون اول رابطه بعدشم دختر میشه هیچ

نمی دونم فاز اینایی که یه مطلب یه جا میبینن سریع میان به اسم خودشون تو نی نی سایت می نویسن چیه

چرا به اسم خودم ؟ مگه من گفتم من نوشتم ؟ خیلیا همینو ندیدن شایدم اصلا نبینن همه مثل شما سرشون بیست و چهاری تو گوشی نیست بعضیا فقط میان اینجا یه چیز در و دل میکننداهل ول کشتن تو مجازی نیستن خود من اصلا اینستا و یوتیوب و اینا ندارم وقتشم ندارم  پیت خوبه برا همه خانوما پس میزاریم تا همه استفاده کنن شما هم بزار کسی خورده نمیگیره از حرف حساب