2777
2789
عنوان

خانومایی که جواب ازمایش سردرمیارین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی خون بالاس  کم خونیم داری

باید هم رژیم بگیرم

قرص اهنم مصرف کنم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
هرسه تاش و‌دیدین؟ پس چرا پریودم نامنظم باید ازمایش های دیگه بدم یعنی؟ اصلا سردر نمیارم

سونو دادی؟ تنبلی داری شاید مثل من 

تیروئیدتم خوبه که بگیم از اونه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
جوتب کشت ادرارت تو عکس نیفتاده آخرین صفحه

دوباره میفرستم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
سونو دادی؟ تنبلی داری شاید مثل من  تیروئیدتم خوبه که بگیم از اونه

سونو هم دادم تنبلی دارم اره

قند خون سه ماهت بالاست کمی، دیابت کنترل شده دارید؟

نه دیابت ندارم

اما اضافه وزن دارم یه مقدار احتمالا به خاطر همون

از اونه فعالیت کن ورزش خوب میشه

ممنون❤️

خوبه

ممنون

هرسه تاش و‌دیدین؟ پس چرا پریودم نامنظم باید ازمایش های دیگه بدم یعنی؟ اصلا سردر نمیارم

کلسترولتون یکم بالاس 

ذخیره اهن یا فریتین خوبه اما قرص اهن و با تجویز پزشکتون مصرف کنید چون mchپایینه

Esrیک ساعتم چیز خاصی نیس میتونه بخاطر بارداری باشه حتی یه عفونت ساده حتی ی سرماخوردگی 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding