2777
2789
عنوان

اگه چهار تا ظرف فریزری بخری بعد یکی بهت بگه اینها برا چیت بود آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 64 پست
بله اون لحظه باید با احترام جواب داد منتها اونی که میگفت من حاضر جواب نیستم بلکه غایب جوابم ،اینکه ه ...

هرروز تمرین کن بتونی

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

نه بابا نباید بگه دلم شکسته که😁باید با خنده بگه فقط..این به اون در

آره این بهتره👌

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی یاد خودم افتادم 

رفتم روغن ریز گرفتم ۱۵۰تومن  .

همون شخصی ک شما ازش ناراحتید باهام بود 

همش میگفت این چیه خریدی حیف پول ببر بذار سرجاش . 

تو فروشگاه بودیم نمیذاشت بخرم🤐 

انقدر ناراحت شدم .

ایندفعه رفتم خونشون مثل روفن ریز من خریده بود

من سر گوشی خریدن این اتفاق افتاد برام..و موقع خریدنش ذوقی که باید رو نداشتم دیگه..با اینکه یکسال بخا ...

بله دقیقا

مبارکت باشه 

ببخشید چه نسبتی باهاتون داشت اون طرف که این حرفو زد؟

دقیقا آدما نمی دونن شاید همین چیزای ساده ای که ما خریدیم چندین بار خواستم بخرم ولی نشده 

حالا ظرف دونه nتمن هم واقعا چیز خاصی نیست ولی مثلا من گفتم سبزی یا چیز دیگه ای تو نایلون نباشه که بخواد هی دور بندازی

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من باشم جواب نمیدم تا بفهمه خودش و حرفش ارزش ندارن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
وایی یاد خودم افتادم رفتم روغن ریز گرفتم ۱۵۰تومن .همون شخصی ک شما ازش ناراحتید باهام بود همش میگفت ...

ای بابا

همیشه سعی کن از این به بعد جلو خودش چیزی نخری و اصلا کوچکترین حرفای شخصیتو هم بهش نزنی 

نه اینکه بی احترامی کنی نه 

ولی هیچ چیزتو بهشون نگی ...

خدا دستتو بگیره خواهر

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من باشم جواب نمیدم تا بفهمه خودش و حرفش ارزش ندارن

می دونی خیلی اهل دخالته

دوس دارم با احترام جواب بدم 

که مثلا یکبار با مهربونی بهش بگم که مثلا یکی این حرفو بخودت تاحالا زده؟ بعد بگم نه نزده چون اصلا نباید گفت

اتفاقا خودمم دوروز پیش گرفتم برا خرما اما اون کوچکتراش

برا فریزری گرفتم من

بنظرم خوبن دیگه فریزر مرتبه

میگفتی برافریزرلازم داشتم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله دقیقامبارکت باشه ببخشید چه نسبتی باهاتون داشت اون طرف که این حرفو زد؟دقیقا آدما نمی دونن شاید هم ...

خواهرم بود:)

متاهله..

منم مجردم..

گفت فلان پول رو بده بجای گوشی، برای خونه مبل و تلویزیون بخر‌..

در حالی که پول خودم بود و برای جمع کردنش از خریدن خیلی چیزها گذشتم‌..

برای کارمم نیاز داشتم در اصل..

تازه با اون پول بهت مبل و تلویزیون هم نمیدادن که اصلا کاری ندارم...

جالبیش اینجاست یکی دو ماه بعد بهم پیام داد که برای خریدن خونه پول لازمه و میتونم بهش قرض بدم، یا نه!

که خب هفته قبلش من گوشی رو خریده بودم دیگه....

که نفهمیدم واقعا این کارش رو، اگر مبل و تلویزیون مهم بود، پس نباید هم درخواست میکرد بهش قرض بدم..

چون ظاهرا تعویض مبل و تلویزیون واجب تر بوده:)

ماکارون هستم:)

آره این بهتره👌

دوس دارم بگم تا به حال کسی این حرفو بهت زده؟

شاید حرف خاصی نباشه ولی واقعا من بحث دخالتشو میگم

وایی یاد خودم افتادم رفتم روغن ریز گرفتم ۱۵۰تومن .همون شخصی ک شما ازش ناراحتید باهام بود همش میگفت ...

عجب آدم هایی هستن یکبار پدرشوهرم گفت یه عروسک خرس با فلان مشخصات دیدم میخواستم دوتا بخرم یکی برا بچه من یکی برا بچه دخترش. دوتاشون همسنن. گفت سر قیمت معاملم نشده. بعد مادرشوهرم گفت چقدر گرون بوده برا چشونه عروسک بهتر که نخریدی. بعد آدرس مغازه ام پرسید هفته بعدش رفتم خونشون دیدم مادرشپهر همون عروسک با همون مشخصات خریده آویز کرده به دیوار اتاق بچه دخترش