2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هیچ کدومشون هم صحبت نشدم واگر هم خواستن ازاین در وارد بشن نزاشتم

اما خوب یه روزی ازدرد تنهایی با جاری ام حرف زدم، زن خوبیه بد نیست، اونم ازشوهرش حرف زد

والان پشیمونم 

یه اتفاقهایی افتاد که فهمیدم اشتباه کردم و نباید حرفی میزدم باهیچ کدوم ازفامیل شوهر

توجه نکن حساس نشو محل نده ممکنه تله باشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

باخونواده شوهرنگی بهتره من گفتم تاثیری نداشت ک هیچ بدترم شد 

تاچیزی بشه میگن زنت دوست نداره 

در کل باپنبه سرمیبرن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مثال میزنی چه اتفاق های

خوب یه اتفاقی افتاد 

که من متوجه شدم این جاری کوچیکه حرفهای منو اونجوری که دوست داره به مادرشوهرم و خواهرشوهرهام منتقل می کنه واززبون من ، دق دلی اش رو سرشون خالی میکنه

البته خداروشکر زود فهمیدم و حرف آنچنانی نزده بودم 

ومتوجه هم شدم

نسبت به زندگی من یه کم حسود است .....

یه روز داشتم اتفاقی باهاش حرف میزدم بهش گفتم آره امروز یه وام گرفتیم بالاخره یه کم ازقرض هامون رو بدیم (وام مبلغ کم بود)، ازقضا مادرشوهرم یک کیسه بادام به ما داده بود،(هدیه بود) ، بعد عصرش شوهر این جاری ام زنگ زد به شوهرم گفت این بادام ها را که برای تو هدیه آورده ازماخریده به این مبلغ و پولش رو بده (وبه زنت نگو من تلفن زدم)

ماهم رفتیم خانه مادرشوهرم، پول رو به مادرشوهرم دادیم

این یک مورد کوچیک بود 

ولی شروع اش بود که فهمیدم

همدرد ودلسوزم نیست، چون ما وضعیت مالی مون خوب نبود ، یک وام گرفته بودیم واسه قرض هامون 

هیچوقت هیچوقت هیچوقت عیب همسرت رو برای نزدیکترین خویشاوندت هم بازگو نکن. حتی به خواهر و مادرت هم نگو ...

نه بابا تعریف هم نکن

کلن بافامیل  شوهر نه خوب شوهرت  رو بگو نه بد شوهرت رو بگو

چوب دوسرطلاست  به قول معروف!