2777
2789
من   برا رابطه شک دارم بهشون یعنی بدونم رابطه هم داشته به معنای واقعی برا بار دوم میمیرم

بار دوم؟؟؟؟

واای خدا

بار اول چی دیدی؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم زندگیمو چی کنم نمیدونم چه بلایی بود سرم اومد

هر دوبار با یه نفره؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خیانت یطرف شک مم یطرف دارم دیونه میشم مطمئنم از این بع بعد هواسشم بیشتر جمع میکن

حق داری

همین خیانتشو فهمیدم تمام سلولای بدنم از استرس درد میکرد

اهان دختر ترسوندیم

فک کردم قبلنم دیدی خدایی نکرده

دوبار نه کلا یبار فهمیدم منظورم پیامش بود که دیدم

متوجه شدم عزیزم..

فقط میتونم بگم امیدوارم شکات اشتباه باشه..

نه ندیدم همون تو زندگیمم چیزی ندیدم ازش شک کنم فقط پیامارو دیدم

منم تا پارسال هیچی ندیده بودم

حتی باورت میشه تو  سایت میکفتن  شوهرم خیانت کرده‌... تو دلم میگفتم من به همسرم اطمینان دارم....ازش بت ساخته بودم واسه خودم

میگفتم من خوشبختم و ...‌فلان.

بعد فهمیدم من خواب بودم که نمیفهمیدم.

متوجه شدم عزیزم.. فقط میتونم بگم امیدوارم شکات اشتباه باشه..

مرسی عزیز متن پیاماشو براتون میفرستم شماهم نظرتون وبگید

بعد اینم بگم دوتاشون امروز میگفتن ما همدیگرو نمیشناسیم فقط از طریق یکی از اشنا  ها شمارشو گرفتم پول خواستم ازش

مرسی عزیز متن پیاماشو براتون میفرستم شماهم نظرتون وبگید بعد اینم بگم دوتاشون 

امروز میگفتن ما همدیگر ...

بفرست

مگه ادم به غریبه پول میده؟؟

به چه عنوان اونوقت؟؟؟