2777
2789
وارد همراه من بشی براش پیام میره.  ریز مکالمات بخوای هم پیام میره.  اینش خیلی بده. رمزش ...

رمز گوشیشو میدونم اما گوشیش مدام پیششه شباهم بخوابه میزاره بالا سرش خوابشم سبکه

کاش میتونستم اینقد دلم میخاد الان یجور بتونم برم توش  تمام امیدم شده همراه من بتونم گند کاریاشو ...

منم از همرده من فهمیدم

شک کرده بودم ولی با اون  مطمئن شدم.

شب که خواب بود اثر انگشتشو زدم..

میخواستم قرص خواب بریزم تو اب بدم بخوره.. ولی اونشب کذایی انقدر دیر از مهمونی برگشتیم که بیهوش شده بود و اثر انگشتشو با هزار استرس زدم.

بعدم میلرزیدمو همراه منو چک میکردم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل مشر  وب نیست؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وقتی حموم میره چی؟؟

منم از همرده من فهمیدم  شک کرده بودم ولی با اون  مطمئن شدم.  شب که خواب بود اثر انگ ...

الانم وارد شدم پیامش احتمالا رفت براش یکی از سیمکارتتش به اسم من بااون رفتم اونجا تعداد سیمکارت رفتم سیمکارت اونو زدم بدون کد وارد شد اما پیام رف براش یعنی متوجه میشه برا چی ریختم امروز سر خیانتش دعوا افتادیم

الانم وارد شدم پیامش احتمالا رفت براش یکی از سیمکارتتش به اسم من بااون رفتم اونجا تعداد سیمکارت رفتم ...

احتمالا شک میکته اگه فرز باشه.

ولی همیر من نمیدونست میشه از همراه من دستش و رو کرد.

جا خورده بود.

همسر من اونشب خورده بود. خوابش سنگین شده بود.

شما چی کردید چجور با خیانتش کنار اومدید من پیاماشونو دیدم اما میگه چیزی نبوده پول ازم میخاس ولی قضیشون فقط پول نبود در مورد اینکه الان میام وراه افتادم حرف زده بودن

شما چی کردید چجور با خیانتش کنار اومدید من پیاماشونو دیدم اما میگه چیزی نبوده پول ازم میخاس ولی قضیش ...

اتقدر التماس کرد و گفت خریت کردم و فقط قصدم کمک بهش بوده و تو نرو من میرم و این حرفا که موندم.

راستش خیییلی دوسش دارم. اصلااا باورم نمیشه که خیانت کرده بهم..

فقط چت بوده و دو سه باری تماس ..

زن همسایمونه

برامن میزنه زیرش اما پیاما یجیز دیگه رو نشون میده

دورغ چرا؟

من هییچ پیامی ندیدم

اگه فراترم رفته باشن بی خبرم

برامن میزنه زیرش اما پیاما یجیز دیگه رو نشون میده

دقیقا یکساله که فهمیدم..

۱۲ خرداد پارسال شک کردم

۲۳ خرداد مطمئن شدم