2777
2789

این پیامایی که میفرستم تایماش فرق میکنه چدن پاک کرده بود فقط اینا مونده بودن

شوهرم:مهسا پیشته

شوهرم زنگ نزن زنم پیشمه

زنه دمه درم

شوهرم الان میام

زنه اون دختری که اونروز بود نیس امروز کس دیگه هس

شوهرم باشه راه افتادیم

این پیامایی که میفرستم تایماش فرق میکنه چدن پاک کرده بود فقط اینا مونده بودن شوهرم:مهسا پیشته شوهر ...

این متن پیامت کلا یچی دیگه رو ثابت میکنه حرفای اونا هم یچی دیگس

شوهرم میگه ازمن پول خواس ندادم

گف خواهرم مهسا شوهرش قبلا ازتون پول گرفته

بعد زنه برگشته به شوهرم گفته پول بده اما شوهرم نفهمه اینم گفته نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بیشورم قبلا پول نزول میداد اون زنه هم بخاطر همین پول ازش خواسته بود

اهان

یا واقعا راسته یا اینو کرده بهونه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نمیددنم دیگه زنه حتی تو متن پیاما برا شوهرم عشقم فرستاده بود اما شوهرم چیزی نگفته بود

جواب عشقمو نداده یود یا به شما نگفته بود که گفته عشقم؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

همون نمیدونم منظورش ازاین پیامه چی بوده نوشته بود عشقم اون دختری که اونروز بود نیس کس دیگه هس

من فقط یه معنیو میتونم برداشت کنم که واسه همسرت دختر جور میکرده...

ولی خوب چرا بهش میگه عشقم؟؟؟؟

یعنی هم با زنه رابطه داره هم براش کیس جور میکنه؟

گیج شدم

جواب عشقمو نداده یود یا به شما نگفته بود که گفته عشقم؟؟

جواب عشقم نداده بود فقط بهش گفته بود باشه راه افتادیم

به شوهرم میگم اگه نمیشناسیش برا چی راه افتادی بری پیشش میگه فهمیدم دزدکی از شوهرش پول میخاد ازم گفتم دیگه نمیام

جواب عشقم نداده بود فقط بهش گفته بود باشه راه افتادیم به شوهرم میگم اگه نمیشناسیش برا چی راه افتادی ...

نپرسیدی جریان اون دختره که نیست و یکی دیگه جاش اومده چیه؟؟؟

جواب عشقم نداده بود فقط بهش گفته بود باشه راه افتادیم به شوهرم میگم اگه نمیشناسیش برا چی راه افتادی ...

یه عده عشقم و عزیزمو به همه میگن

حتی بقال سر کوچه

دهنشون شله

ولی اون دختره ذهنمو درگیر کرده..

بعد شما که میدونستی پول نزول میده.چرا گفته زنگ نزن زنم پیشمه؟؟؟

چرا ادرس خونه رو داده. که گفته دم درم

نمیخوام دلتو خالی کنم. ولی فقط بوی رابطه از حرفاشون میاد...

شایدم رابطه گروهی..

دوتا خانم و یه اقا همزمان..

چون براش مهم نبود اون دختره نیست و یکی دیگس...

نمیدونم. خدا کنه اشتباه کنم