پدری که هیچوقت خبر نداشت پوشاک بچه هاش پول دکتر بچه هاش.از کجا میاد
پدری که میتونست بهترین خونه بهترین چیزا رو در اختیار بچع اش بزاره که بچع هاش آسایش داشته باشن که هیچوقت اینکارو نکرد.پدری که سالیانه بچه نتونه کلا ۱۰۰ تومن ازش بگیره بزنه به یه دردش؟بنظرتون هنوزم میشع با این رفتار گفت احترام به پدر مادر واجبه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما یه جیزیو میدونم منم کما بیش همینم و یاد گرفتم دستم تو جیب خودم باشه مستقل باشم منت کسیو نکشم چه پدرم چه شوهرم اگ داشتم استفاده میکنم اگر نه قناعت.این تا حدودی خوبه و تا حدودی بد
خیر.اما پدرم یه ادم اشغال هست.اونقدر زجرم داده وقتی خودمو با بقیه دوستام مقایسه میکنم فقط اشک تو چشا ...
حق داری ناراحت باشی !،،متاسفانه خانواودت که بد باشه دیگه آدم داغون میشه و راه فراری نداره .تنها راحت استقلال عاطفی و مالی هستش که بری پی زندگی خودت .از خانوادت که خیری ندیدی حداقل شاید خود واسه خودت خانواده جدیدی بسازی