2777
2789
عنوان

شما باشید به این پدر دلتون میسوزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
خیر.اما پدرم یه ادم اشغال هست.اونقدر زجرم داده وقتی خودمو با بقیه دوستام مقایسه میکنم فقط اشک تو چشا ...

اشک و آه و حسرت ،گذشته میگذره آیندتو سعی کن خودت بسازی نمیدونم چند سالته ولی منم خیلی سختی کشیدم تو خونهی پدری چند مورد میگم برات مثلا من خیلی کاری وخیلی درس خون بودم از مدرسه میومدم میرفتم کار و شب و نصفه شب همش درس میخوندم  دارو سازی دانشگاه دولتی قبول شدم اما پدرم اجازه نداد برم چرا چون میگفت آخرش شوهر میکنی و میری کهنه بچه میشوری ،تو کودکی و بچگی همش دست بزن و تبعیض بین پسر و دختر،الان خواهر کوچیکتره یا داداشم ماهی ۱۰تومن پول تو جیبی دارن دانشگاه خوب رفتن خرجایی دارن که من نداشتم همیشه بهترینا برای بقیه بود نه که من بد باشما نه من خر و مظلوم و ساده بودم به کم یا به هیچ قناعت کردم ،پول جمع میکردم برای خودم جیز بخرم ازم میگرفتن میدادن به بقیه بچه هاشون ،توی جمع و فامیل من مایه افتخار و سربلندی و آدم حسابی بودم غیر خونه خودم المپیاد و رباتیک و نعدل همیشه اول بودم از اول دبیرستان کار میرفتم با حجاب و چادری بودم ،ولی همیشه بچه ی دیگران تو سرم میکوبیدن الانم چند تا بچه به سرپرستی داره که خرجشونو میده و مایه افتخارشن جرا چون پزشکی و یکیشون دارو میخونه فقط من اخ و تف بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشک و آه و حسرت ،گذشته میگذره آیندتو سعی کن خودت بسازی نمیدونم چند سالته ولی منم خیلی سختی کشیدم تو ...

اخی عزیزم.چقدر ظلم کرده در حقت اخه کدوم پدری نمیزاره بچه اش همچین رشته تاپی رو قبول بشه و نره.واقعا آدم می مونه چی بگه😢.الان ازدواج کردی؟زندگیت خوبه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
الانم تموم کاراشون با خودمه ها ،ولی کودکی و نوجونی و جوونیمو ازم گرفتن،حرت خیلی چیزا و خیلی رفتارا ر ...

من جای تو بودم هیچ کاری براشون نمیکردم واقعا در حقت خیلی بد کردن که اصلا نمیشه به زبون اورد

اللهم عجل لولیک الفرج
من جای تو بودم هیچ کاری براشون نمیکردم واقعا در حقت خیلی بد کردن که اصلا نمیشه به زبون اورد

اینا ساده تریناشن.

ولی نمیدونم چند سالته سعی کن احساساتو بریزی دور کاملا منطقی و عقلانی برخورد کنی با مسائل ،امیدوارم راه درست بری انتخابای عاقلانه و زندگی پر از موفقیت و مر از شادی برای خودت بسازی و برای بچه های خودت بهترینارو بزاری چیزی که برات نبود برای اونا باشه😍

اینا ساده تریناشن. ولی نمیدونم چند سالته سعی کن احساساتو بریزی دور کاملا منطقی و عقلانی برخورد کنی ...

ممنون عزیزم.من گاهی اشکم واقعا در میاد دست خودم نیست انقدر ضعیفم.پدرم کلا نمیشه اسمشو گذاشت پدر هیچ کاری برامون نکرده همه چیزمون داغون همه چیز هیچ چیز خوب نداریم سرمون بالا کنیم.ولی چاره ای هم ندارم مجبورم خودم برای خودم کاری کنم☹

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزم.من گاهی اشکم واقعا در میاد دست خودم نیست انقدر ضعیفم.پدرم کلا نمیشه اسمشو گذاشت پدر هیچ ...

داستان زندگی منو بخون هر چند کامل نی ولی بخون

همونی که نوشتم درس عبرت بشه