2777
2789

شوهر خواهر شوهرم ورشکست شده

بابت نزول پول

از این و اون نزول گرفته

بعدشم کم آورده

الان فراریه رفتن تو یه خونه تو میدون قیام زندگی میکنند که طلبکارا پیداشون نکنند

همشم نشسته تو خونه هر از گاهی مطلب می‌نویسه واسه مجلات و پولی میگیره واسه خرج خونه زنشم هفته ای دو روز دو سه ساعت می‌ره خیاطی یه پولی میگیره بقیش تو خونس

بابت یکی از بدهیاشون که قضیش مفصله شوهر من چک داده

الان رفته ۲۰۰ وام گرفته داده طلبکار چکو پس گرفته

اونام قسطای وامو نمیدن

میگن میخواست چک نده 

قسطاشو باید من بدم چون حقوق شوهرم نمی رسه ماهی شش میلیون

نچ عمرا

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلأ 

خودش نشسته تو خونه بقیه باید پولشو بدن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

عزیزم اینکه یه جور کار خیره،اگه واقعا توانشو نداری انجام نده،

ولی خودم،اینقدرررر برای خواهر شوهرم و بچه هاش از نظر مالی و عاطفی و احساسی و.....سوخت دادیم،آخرم من و شوهرم بد شدیم،بشناس داری ب کی کمک میکنی👌🏻

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱