2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13200 بازدید | 186 پست
بهتر کار عالی کردی آفرین به خدا هرچی کوتاه میای هارتر میشن اینجور افراد.منم مثل شما هر دفعه میرم خون ...

گفتم گفتم هرچی پدر مادرم تربیت کرده بود گذاشتم انگار دور برداشتین. ازین به بعد طبق تربیت و ادب خودتون باهات رفتار میکنم بدونی چجور خانواده ای هستین 

خوب کردی افرین دمت گرم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا از حرکت اسی چرا خوشم نیومد هرچی باشه مهمون خونش بودن میذاشتی بعدا ازش گله و شکایت میکرد

اره منم

بعدم حقشو بابی احترامی گزاشته کف دستش

میتونست بایکم احترامم بزاره کف دسش

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
برگشته میگه پدر مادرتو چی دادن بهت چی اوردی منم امپر چسبوندم. گفتم شکر خدا تیر طایفه گدای شما بیشتر ...

وای اسی

وااااای

چرا رفتارتون اینجوریه با هم 

چراااااااا

😑😑😑😑آدم اصلا میمونه چی بگه 

یه حرمتی یه احترامی قائل میشدین واسه هم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
همشون همینن  کمتر برو کارم اندازه نرمال بکن ن بیشتر  هر کاریم کنی نمیگن لطف کرده میگن وظ ...

من میگم عب نداره مثل مادر خودم اما واقعا لیاقت ندارن جاریم با توله هاش میاد میخوره میریزه میپاچه میره ترجیح میدم نرم اما این شوهر من مگه کوتاه میاد همش اونجا

اخه زنیکه عفریته به تو چه شوهر من جاروبرقی میکشه یا دسشویی میشوره. گفتم اینچا مگه هتل پنج ستارس من بپزم من بشورم من ک.ون بچه بشورم. پس پسرت چیکارس.شوهرمه حال میکنه بهم کمک کنه تو زورت میاد توام برو خونت به شوهرت بگو دسشویی بشوره دلت خنک شه

چرا برا من اینجا دور برمیداری. خلاصه آی گفتم...ای گفتم...

گفتم گفتم هرچی پدر مادرم تربیت کرده بود گذاشتم انگار دور برداشتین. ازین به بعد طبق تربیت و ادب خودتو ...

منم دقیقا عین تو ی روز بد جور ریدم ب مادرشوهرم 

ولی الان میگم کاش اینکارو نمیکردم رابطمون دیگه مثل سابق نشد انگار روش بهم باز شد ولی آدم بعصی وقتا نمیتونه تحمل کنه دیگه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
وای اسی وااااای چرا رفتارتون اینجوریه با هم  چراااااااا 😑😑😑😑آدم اصلا میمونه چی بگه  ...

اسی ک چیزی نگفت اون شروع کرده اینم تحمل کرده تا یه جایی  اگه واکنش نشون نمیداد دفعه بعد بدتر میکرد