2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13199 بازدید | 186 پست
دلم خنک شد با تاپیکت افرین افرین افرین  خیلی کار درستی کردی فقط من میدونم چه حالی داشتی ولی از ...

دیگه سالهاست دارم تو خودم میریزم.تصمیم گرفتم ازین به‌ بعد حرفمو رک بزنم. از خوب بودن من خیری ندیرم. دیشب به خودشم گفت. گفتن برا اون خرابایی که پسرات هرروز میارن تو خونه ماشین گرفتی حالا پسرم پسرم نکن برامن. تو اگه اینو پسر میدونسای میگفتی با زن و بچه بدون ماشینه ۱۰۰تومن بدم یه پرلید پوکیده بخره .۴میلیارد خوابوندی تو حسابت سودشو میخوری ولی پسرت که الان اومدی پرش کنی به یه ورتم نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. ازین به بعد دست پیش میگیرم.یچیزم انگار طلبکاره. هی شوهرش گفت بیا صبونه بخور گفت نمیخورم.منم ه ...

بخدا بهترین جهیزیه رو پدرمادرم دادن بهم هنوزم بعد 12 سال سرویس چویم آخ نگفته همه چیزم تکمیل بود ولی دهن مادرشوهرم واسه گوه خوری باز بود 

شوهرم هروقت توی زندگی به بنبست میخورد شوهرخواهرام و بابام و داداشم بهش پول قرض میدادن انگار خودش بی خانواده بود ولی مادرش هیچوقت تفهمید اینارو 

دیگه سالهاست دارم تو خودم میریزم.تصمیم گرفتم ازین به‌ بعد حرفمو رک بزنم. از خوب بودن من خیری ندیرم. ...

ببین مادرشوهر من نه تنها پولی نداده و نمیده هیچوقت همش میگه چرا پسرام به من پول نمیدن یخچالم پر گوشت و مرغ نمیکنن منو مسافرت نمیفرستن انگار پسراش رو گنج نشستن تویی که مادرشون بودی حمایتشون میکردی صاحب زندگی بشن تا پسراتم به تو برسن والا خودمون تو حداقل ها موندیم اونوقت اینو باید سیر کنیم بعد حقوق خودشو میبره میده به دختراش و واسه نوه های دختریش هزینه میکنه بخدا یدونه پفک تا حالا واسه بچه های من نخریده بعد پارسال بچه دخترش رفت کلاس اول نزدیک 10 ملیون واسش وسایل مدرسه خرید میگفتن فقط 800 تومن قمقمه خریده براش 1500 داده کتونی... ولی توقعاتش از ما هست

ببین مادرشوهر من نه تنها پولی نداده و نمیده هیچوقت همش میگه چرا پسرام به من پول نمیدن یخچالم پر گوشت ...

همشون یه مدلن. متاسفانه عقل ندارن به این چیزا فکر کنن. انگار بچه بزرگ کردن برا خودشون که خرجشونو بده. یعنی از نظرشون بجای اینکه از آسمون به زمین بباره باید برای خودشون از زمین به آسمون بباره.برن فقط دور باشن ازمون

مثلا دقیقا کجا باید گله کرد؟منکه نمیرم خونشون. مثل اسکولا میموندم تو اتاق تا هرچی از دهنش درمیاد بگه ...

من نه مادرشوهردارم نه پدر شوهر 

زمانی که شوهرم کوچیک بوده فوت کردن 

ولی تا دلت بخواد از فامیلاش حرف شنیدم 

من میگم مهمون حرمت داره 

میتونستی از تو اتاق بیای بیرون فقط بهش بگی دست شما درد نکنه اون خودش متوجه میشد کارش زشت بوده 

و بعد که رفت از خونت زنگ میزدی بهش گله و شکایتتو میکردی