2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13200 بازدید | 186 پست
ولا منم دارم منفجر میشم تو که جای خود داری

ببین یعنی انقدر گریه کردم و حرفامو زدم انگار تازه از مادر شدم. خنک شد دلم. گفتم تو کی هستی که دهنتو باز کنی در مورد پدر مادر حرف بزنی. 

گفتم تو چیکار کردی پسرتونو انداختین بیرون از خونه اسمش شد زن گرفتت. چی دادی خونه دادی سرمایه دادی چی دادی .یه پسر ۵۰کیلویی دادی من کردمش ۸۵کیلو خیلی دوسش داری بردار ببرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشته میگه پدر مادرتو چی دادن بهت چی اوردی منم امپر چسبوندم. گفتم شکر خدا تیر طایفه گدای شما بیشتر ...

بهتر کار عالی کردی آفرین به خدا هرچی کوتاه میای هارتر میشن اینجور افراد.منم مثل شما هر دفعه میرم خونش کار میکنم دخترش یه قاشق نمی‌شود تو حاملگی برگشته میگه من نمیتونم بهت سرویس بدم خب من هیچی ازش نخواستم والا انتظار داره برم خونه شو تمیزم کنم به دخترش جرات نداره چیزی بگه.

دمش گرم  به خدا زور داره چتد روز نوکری کنی اخرش بیان پشتت حرفم بزنن که به پسر ما نمیرسی  ...

دقیقا همینارو گفتم. گفتم برو تو اینه خودتو نگاه کن. بعد بیا به من بگو اخلاقش گوهه. اخلاقم گوهه هرماه تو خونم چیکار داری؟اگه خونه پسرته من در باز میکنم که تو میای .ازین به بعد ببینم چطوری میخوای بیای. گفتم من چهار ساله اومدم این شهر ۱۵روز نیومدم خونه تو. چون تو اخلاق نداری ننه من .

ببین یعنی انقدر گریه کردم و حرفامو زدم انگار تازه از مادر شدم. خنک شد دلم. گفتم تو کی هستی که دهنتو ...

اسی انگار درمورده گوسفند صحبت میکنید پول دادم ازت خریدم ۵۰ کیلو بود الان شده ۸۵ 😂😂😂😂😂😂

من یادم رفت قبل ازدواج شوهرمو وزن کنم 😭

بهتر کار عالی کردی آفرین به خدا هرچی کوتاه میای هارتر میشن اینجور افراد.منم مثل شما هر دفعه میرم خون ...

همشون همینن 

کمتر برو کارم اندازه نرمال بکن ن بیشتر 

هر کاریم کنی نمیگن لطف کرده میگن وظیفش بود