2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38347 بازدید | 1107 پست
نمیدونم چرا انگار یک نوع غریزست همه نه ولی اکثرا همینن و از ناخوداگاه میاد ممکنه اصلا اون خانما بشدت ...

ن اصلا نمیگم متعهد نیستن. اتفاقا خانمای خوبی هستن. ولی با هم جنس خودشون برخورد خوبی ندارن با اینکه قاعدتا باید شرایط هم جنساشونو بیشتر درک کنن ولی برعکسه...

حرف من اینه ک قبول دارم جنسیت زن و مرد واسه هم جذابه. و اینکه جدای از هول بودن بعضی مردا،این ی چیز غریزیه ک وقتی ی اقا،می بینه ک یه خانم نیاز ب کمک داره،حس قدرت می گیره و با کمک کردن ب اون خانم،حسش ارضا میشه.

ولی اینکه بعضیا میگن حتما زشت و بوگندو بودین ک کارتون راه نیوفتاده و خودشونو کاریزماتیک می بینن آزاردهندس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تجربه یک خودمو بگم ، من یه دوستی دارم چهره کاملا معمولی اما یه چیزی توی ذاتش هست آدمو جذب می‌کنه ، بنظرم به خاطر انرژی بالایی که داره ، اونم کارش رو راحت تر از بقیه راه میندازه ، هم حجاب خوبی داره هم متاهله

بنظرم یه حس یا هاله ی درونی بعضیا دارن که اون مهمه چه زن چه مرد

اسی گفتی وکیلی شاید تو اون دادگاه چون میشناسنت کارتو زودتر راه میندازن یه مدته اونجا رفتی میشناسنت 

چون  منم دخترم هرچند زیاد محیط اداری نرفتم ولی چندبار که رفتم ندیدم بین زن و مرد فرق بذارن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلام من تجربه یک خودمو بگم ، من یه دوستی دارم چهره کاملا معمولی اما یه چیزی توی ذاتش هست آدمو جذب می ...

حس درونی از روابط اجتماع قوی میاد از صمیت و بیان شیوا 

بنظر من خیلی عوامل در این نوع اتفاق دخیله ولی در ماهیت و اصل دلیل هرچیزی ک هست اینه ک این تفاوت رفتاری وجود داره 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

قبول دارم ک طرز صحبت و مرتب بودن یه نفر باعث میشه بقیه جذبش بشن، ولی دقت کردین چرا فقط در مورد جنس م ...

بله اینو من دیدم متاسفانه 

یه تفاوت مهم هست:

آقایون ممکنه یه خانم رو لبشتر تحویل بگیرن به هرررر دلیلی؛ اما حق همجنس خودشون رو ضایع نمی کنن و هوای همو همیشه دارن

اما خانما متاسفانه همجنس شون رو می فروشن به جنس مخالف تو همه اقشار و رده های خانم ها هم هست

این که درباره محیط کار گفتید رو بسیار قبول دارم به همجنس شون حسادت می کنن اما با جنس مخالف خوبن.مخصوصا خانم های مجرد سن بالا و خانم های متاهلی که رابطه خوبی با همسرشون ندارن بخصوص اگه مدیر و مسئول بشن که دیگه هیچی

اسی گفتی وکیلی شاید تو اون دادگاه چون میشناسنت کارتو زودتر راه میندازن یه مدته اونجا رفتی میشناسنت چ ...

اه عزیزم بالاتر گفتم خیلی شعبات دیگ منو میشناسن و باهام خوبن اما خیلی جاها بار اولم بود رفتم و به عینه دیدم 

فقطم نسبت به من نیست نسبت به بقیه خانما  هم دیدم 

پس چیه

عززم اینو بدون تمرکز ادما  تو زمانهای مختلف  متفاوته  ببین وقتی برا  انجام ی  کاری   میری   بدون  تمرکز و حواست   فقط مختص اون  کاره  و به  چیز دیگه  فکر  نمیکتی   میخوام بگم   نمیشه هر چیو   به   ی  چیز  دیگه و نامتعازف  نسبت  داد   وقت  کار   و پیگیری   ی  کار   فقط برا   همونه  و  وقت  تفریح  فقط برا  تفریحه  واقعا نمیشه  بگی  وقتی  تو ی مشکل  اداری   هستی     قصد و نیت   سوعی   داری    اون  لحظه فقط به انجام کارت  فکر میکنی    عزیزم  این  ی   اصله

اه عزیزم بالاتر گفتم خیلی شعبات دیگ منو میشناسن و باهام خوبن اما خیلی جاها بار اولم بود رفتم و به عی ...

حتی خانم هایی که حجاب کامل دارن و اصلا ارایش ندارن و ساده میگردن و اهل ناز و عشوه هم نیستن؟ 

کار اینا رو هم زودتر راه میندازن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسی من تایید میکنم حرفت رو .

امروز رفتم کار اداری داشتم مسئولش یک خانم بود خدا شاهده کم مونده بود من بندازه بیرون قبل من یک آقا بود سه ساعت با اون صحبت می کرد می‌خندید در مورد دانشگاه شغل و .... به من که رسید خیلی عذر میخوام ولی میخواست بهم حمله کنه بعدش رفتم یک بخش دیگه مسئولش آقا بود خیلیییی سریع کار من رو حل کرد چند تا سوال هم ازش کردم با حوصله جواب میداد با اینکه به بقیه هی  می گفت زود باشید عجله کنید و ....😐

پ.ن : چهره ام معمولی هست 😁

حتی خانم هایی که حجاب کامل دارن و اصلا ارایش ندارن و ساده میگردن و اهل ناز و عشوه هم نیستن؟ کار اینا ...

به نظرم آره چون من امروز که رفته بود با مقنعه و بدون هیچ آرایشی بودم حتی حوصله نداشتم ضدآفتاب بزنم .🙁😁

حتی خانم هایی که حجاب کامل دارن و اصلا ارایش ندارن و ساده میگردن و اهل ناز و عشوه هم نیستن؟ کار اینا ...

بله تو صفحات قبلی هم خانمایی چادری بودن ک گفتن ارایشی ندارن و براشون صحت داره

اسی من تایید میکنم حرفت رو .امروز رفتم کار اداری داشتم مسئولش یک خانم بود خدا شاهده کم مونده بود من ...

دقیقا همینطوره حالا یک عده منکر واقعیتن