2777
2789
عنوان

یه پنکک خوب مناسب پوست چرب؟؟؟

57679 بازدید | 53 پست

خانوما یه پنکک خوب مناسب پوست چرب؛مات باشه براق نشه روی صورت موندگاری داشته باشه؛ البته من صورتم هم عرق میکنه اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم؛شنیدم ورسای و لاکورت خوبه کسی استفاده کرده؟کدومش بهتره بنظرتون؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای استفاده روزانه من اگه خیلی عجله داشته باشم ضدآفتاب کرم پودری میزنم اگه یکم بخوام شیک تر باشم یه کرم پودری که ضدچروک هم هست گرفتم 

برای مراسم ها هم یه کرم پودر گریمی دارم 

واسه یه پوست خوب و تک و خاص میدونم که باید چندتا کرم مختلف زد.سرم و آبرسان و کرم پودر و پنکک فیکساتور و کانسیلر...ولی من فقط آبرسان میزنم بعد کرم پودر

ضدآفتابم medisunمن55گرفتم.رنگی .پوشش خوبی داره ولی خب گریم نیست

Guinotکرم پودرمه که کاور اونم خوبه ولی باز میگم گریم نیست.ولی فوق العاده طبیعی و سبک و ضدچروک من 174گرفتم

کرم پودر dermacolهم من65گرفتم ولی کاورش فوق العادست جوش لک ...همه چیز میپوشونه ولی خب واسه ارایش غلیظ مناسبه و روزانه هم باشه پوستو خراب میکنه

ممنون دوستان

ن من هرروز استفاده نمیکنم ممکنه هفته ای ۲؛۳دفعه فقط بزنم اونم مثلا صب تا ظهر یا بعداز ظهر۳؛۴ساعتی باشه روپوستم؛ آبرسان خوب چی هس؟خودم ژل کرم اورال دارم دوس دارم عوضش کنم 

نازی جان من پوستم روشنه به نظرت اتود شماره چندبگیرم؟

سلام ببخشین عزیزم من یه مدت نبودم ..فک کنم ۱ مناسب باشه چون من سبزه هستم تقریبا ۲ میزنم ..

"تو زندگیم یه نفر هرگز بخشیده نخواهد شد"

یعنی کرم پودر ازپنکک بهتره برااستفاده روزانه🙃

بگذر ز من ای آشنا، چون از تو من دیگر گذشتم دیگر تو هم بیگانه شو، چون دیگران با سرگذشتم میخواهم عشقت در دل بمیرد، میخواهم تا دیگر در سر یادت پایان گیرد هر عشقی میمیرد، خاموشی میگیرد، عشق تو نمیمیرد باور کن بعد از تو دیگری، در قلبم جایت را نمیگیرد😔😢