2777
2789
عنوان

یه پنکک خوب مناسب پوست چرب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57734 بازدید | 53 پست
کرم پودرشو تاحالا نداشتم اما ریملشم خیلی خوبه 

کدوم مدل ریملشو داری شما؟همونکه سرش کجه؟ من چشام خیلییی حساسه بشدت اشک میزنه و میخاره اگه ریمل بزنم یا چیز دیگه ای بزنم ب چشام ؛گفتن لانکوم ضدحساسیته خیلی خوبه بنظرت خوبه ک بگیرم؟

میکاپ فکتوری بر روزانه چطوره سنگین نیست الان قیمتش چنده و برکدوم کشوره

پنکیک میک آپ سبکه مدل کامپکت فوندیشنش پوشانندگیش خیلی خوبه قیمتش ۹۷ ایناس آلمانی هم هست کلا برند خوبیه همه چیزاش خوبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا هست فروشگاهش؟ همه رنگاشو داره؟ من میخواستم از سفیر بگیرم ولی بعضی رنگاشو نداش شما کدوم مدلشو گرف ...

تو اکباتان هستش فروشگاهش. زنگ بزن بپرس منم تلفنی پرسیدم بعد رفتم خریدم اگر نداشته باشن مشابهشو معرفی میکنن که خوب باشه مشاوره هاشون خوبه ۰۲۱۴۴۶۵۷۸۳۲

کدوم مدل ریملشو داری شما؟همونکه سرش کجه؟ من چشام خیلییی حساسه بشدت اشک میزنه و میخاره اگه ریمل بزنم ...

لانکوم بو داره و برای چشمای حساس مناسب نیست

ببخشید که حرف دوستمونو تکذیب میکنم اخه من مشاور لوازم‌ارایش فروشگاه هستم

شما فقط میتونی کلینیک بزنی فقط اون جواب میده روی چشمای شما

لانکوم بو داره و برای چشمای حساس مناسب نیست ببخشید که حرف دوستمونو تکذیب میکنم اخه من مشاور لوازم‌ا ...

واقعا؟اخه اون مدل جدیدشو گفتن واسه چشم های حساس خیلی خوبه اینو معرفی کردن ریمل پوپا هم معرفی کردن گفتن ک ضدحساسیته

واقعا؟اخه اون مدل جدیدشو گفتن واسه چشم های حساس خیلی خوبه اینو معرفی کردن ریمل پوپا هم معرفی کردن گف ...

در کل ریمل هایی که بو دارن برای چشمای حساس مناسب نیست تجربه ثابت کرده اکثرا چشمایی که میسوزن و میخارن بعد مصرف ریمل بخاطر بوی اون بوده

شما میتونی بری فروشگاهایی که دارن تست کنی ببینی چجوری میشه

سلام عزیزم پنکیک مات ولوت اوریفلیم برای پوست چرب عالیه یعنی مخصوص پوست چربه و گیاهیه

من خودم نماینده فروش محصولات اوریفلیمم و فوراور هستم 

قیمتش آف خورده و ۳۶۰۰۰تومن شده 

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

The One matte Velvet Powder

پن کیک دوان    

دارای تکنولوژی آنتی شاین است که باعت مات نشون دادن پوست میشه و منافذ پوست رو کوچیکتر میکنه

پوشش بین متوسط تا کامل داره  فینیش مات طبیعی داره، مناسب پوستهای چرب تا مختلطه البته مختلطی که نرمال و چرب باشه

حجم 8 گرم

در دورنگ

کد روشن 31592

کد طبیعی 31593

قیمت اصلی 82000 تومان

قیمت تخفيفي 36000تومان

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️
ممنونم شما تهرانی؟کمجا میتونم لوازم ارایشی مارک پیدا کنم تو تهران؟

بله عزیزم تهرانم ولی پنککمو از تهران نگرفتم

اینجا میتونی از فروشگاه های سفیر

روژا

ازینا ک همه جای تهران شعبه داره خرید کنید