2777
2789
عنوان

یه پنکک خوب مناسب پوست چرب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57763 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم کرم پودر بهتره منم فقط گاهی اوقات میزنم پنکک چون پوستم چربه بخوام برق نیفته رو صورتم طولانی ...

مرسی ازراهنماییت 💚

بگذر ز من ای آشنا، چون از تو من دیگر گذشتم دیگر تو هم بیگانه شو، چون دیگران با سرگذشتم میخواهم عشقت در دل بمیرد، میخواهم تا دیگر در سر یادت پایان گیرد هر عشقی میمیرد، خاموشی میگیرد، عشق تو نمیمیرد باور کن بعد از تو دیگری، در قلبم جایت را نمیگیرد😔😢
ممنون دوستان ن من هرروز استفاده نمیکنم ممکنه هفته ای ۲؛۳دفعه فقط بزنم اونم مثلا صب تا ظهر یا بعداز ...

پنکک مارک میک آپ فکتوری مدل کامپکت فاندیشن عالیه آلمانی هستش من چند ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم پوستم هم به شدت چربه و این پنکک بصورت باور نکردنی پوشش میده و چند ساعت بدوم پس دادن چربی روی بیرون پوست دوام میاره من خیلی راضی بودم و شدیدا توصیه میکنم

سلام من پنج سال بود کرم پودر ورسای میزدم عالی بود واسم ۳۵ میخریدم بعدش نیست شد دیگه واردنشد ولی پنکیکش بخوبی کرمش نیست  الانم کرم پودر سبک وخوبی هنوز پیدانکردم پنکیکم عروسی چیزی باشه میزنم کلا درفکرم یه کرم پودر که صدافتابم داشته باشه وسبک باشه پیدا کنم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

کرم دایسل و لکورت و گاش و فارماسی و بورژوا و سوشیا و سینره و اورال و روزت و النا و لودان می و مکس فاکتورو فلورمارو ایناروزدم ولی بیشتر ازهمه ازورسای راضی  بودم وبعدش لکورت بقیشم واسم سنگین بودن دراینده هم قراره منهتن و میکاپ فکتوری و مک و اینارو تست کنم

کرم دایسل و لکورت و گاش و فارماسی و بورژوا و سوشیا و سینره و اورال و روزت و النا و لودان می و مکس فا ...

من دوس دارم ایندفعه لانکوم رو امتحان کنم مامانم زمان مجردیش میزده خیلی خوب بوده

من دوس دارم ایندفعه لانکوم رو امتحان کنم مامانم زمان مجردیش میزده خیلی خوب بوده

اون که عالیه من تو مواقعی که میخام جاهای خاص برم میزنم اما روزمره میک اپ فکتوری از فروشگاه نسیم عطر میخرم اینارو همه ی برندهای اروپایی رو داره

اون که عالیه من تو مواقعی که میخام جاهای خاص برم میزنم اما روزمره میک اپ فکتوری از فروشگاه نسیم عطر ...

میکاپ فکتوری بر روزانه چطوره سنگین نیست الان قیمتش چنده و برکدوم کشوره

اون که عالیه من تو مواقعی که میخام جاهای خاص برم میزنم اما روزمره میک اپ فکتوری از فروشگاه نسیم عطر ...

کجا هست فروشگاهش؟ همه رنگاشو داره؟ من میخواستم از سفیر بگیرم ولی بعضی رنگاشو نداش شما کدوم مدلشو گرفتی؟ اخه چندمدل داش