2777
2789
عنوان

دوستان برای گرانی برنج چه تدابیری به فکرتون میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 114 پست
من قرار بخرم بهم دیروز فیمت ۳۳۰ دادن

اره همش داره گرون میشه لامصب قراره به کجا برسیم خدا میدونه خدا از باعثو بانیش نگذره انشالله مردم دارن له میشن ما هز جایی که خریدیم امروز پرسیدیم گفت ۳۳۰ ولی تا چند دوز پیش اصلا نمیفروخت برنج میگفت نمیصرفه الانو نمیدونم 

بخاطر گرونی برنج همه رو اوردن به نیم دونه بخاطر همین اونم گرون کردن  که اون رو حساب کنی از خود برنج هاشمی گرون تر میوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیدین کسی رو که با طب اسلامی روده تحریک پذیرش درمان بشه؟چون من شنیدم این بیماری که نام قدیمیش بی ...

عزیزم درمانت تو طب اسلامی ان شاءالله هست. حتما پیگیر شو حتما. به استارتر این تاپیک پیام بده که بهترین طب اسلامی شهرتو بهت معرفی کنه، برو و ان شاءالله درمان شو. من رو هم لطفا دعا کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16013470/درمان-شدگان-طب-اسلامی?page=1

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بنده خده داره میگه نون و غذاهای گلوتن دار نمیتونه بخوره چطور نون بخوره

آها. حواسم نبود.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

برنج با رشته ی خونگی تهیه کن رشته پلو مصرف برنج خیای پایین میاد و فایده اشم بیشتره

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

ماهم همیشه چه مجردی چه الان هاشمی و طارم خوردیم الان شده کیلو ۴۲۰ و خیلی گرون ،بنظرم کمتر بخوریم و عالی بخوریم بهتر از این برنج اشغالی بخوریم و زیاد ،غذا بدون نون بخور شب ها  روز ها برنج خوب بزار