2777
2789
عنوان

یه پنکک خوب مناسب پوست چرب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 59367 بازدید | 53 پست

به نظر من که برای پوست چرب پنکک بهتر از کرم پودره. هم سبکتره و هم صورتو مات تر نشون میده . من خودم پنکک دوسه میزنم حرف نداره هر چند ساعتی که روی صورتم باشه صورتم برق نمیفته. فقط برای مهمونی ها که بخوام پوشانندگی بالاتری داشته باشه روی کرم پودر این پنکک رو میزنم. الان چند ساله که فقط همین دوسه رو میزنم جدیدا هم از سایت نمایندگیش گرفتم جشنواره داشت غیر از پنکک عزیزم دو تا هدیه دیگه هم گرفتم :))))))))))

حواستون باشه اگه خواستین بخرین از نمایندگی بگیرین چون فیک دوسه زیاده. این لینک سایتشه:

https://viitriin.com/store/introduction/doucce-mineral-tow-way-cack/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من پنج سال بود کرم پودر ورسای میزدم عالی بود واسم ۳۵ میخریدم بعدش نیست شد دیگه واردنشد ولی پنکی ...

واسه مصرف روزانه و هم كرم پودر هم سبك هم ضدافتاب هم مرطوب كننده : بي بي كرم ريمل

سلام دوستان

من حدود یک ساله پنکک جویل استفاده میکنم پوستم معمولیه و بعضی وقتا عرق میکنه از پنککم راضیم پیشنهاد میکنم امتهان کنید من ۷۰ خریدم البته از تهران نخریدم. سایت زیر عکس و اطلاعاتش هست : 

venooshe.com/product/joelle-pressed-powder-11

بله عزیزم تهرانم ولی پنککمو از تهران نگرفتم اینجا میتونی از فروشگاه های سفیر روژا ازینا ک همه جای ...

سلام گلم .. ببخشید از پنکک لاکورت راضیی؟

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

سلام اگه  میخواین تو مهمونی برق کرم نیوفته وایه پوست جرب قبلش پرایمر پوست چرب بزنید  بعدکرم پودر هم پودرفیکس   البته هفتهدای دوبار    پاکیازی کنین تو خونه با شوبنده بعد تونر بعد اسکراب بعد ماسک   بعد مرطدب کننده  و  ضدافتاب که خیلی به از بین رفتن منافذ باز کمک میکنه      یک سفیده تخم نرغ هم  قبل ارایش منافذ رو میبنده   روتین پوستی روزانه   که دراخرش میرسه به ضد افتاب   خیلی مهمه برای پوست    اما  پاکسازی که گفتم هفته ای دوبارر پوست چرب