2777
2789
عنوان

خواستگاری

43 بازدید | 45 پست

سلام دوستان ما دیشب رفتیم خواستگاری یکی از نزدیکان.قبلا خانواده ها صحبت کرده بودن ولی بازم جو خیلی جالب نبود و باز هرکسی حرف خودشو میزد و سر مهر و وسایل یه کم صحبت کردن بعد مهر رو همون که عروس خانوم میخواست شد و وسایل هم با اینکه خانواده رسم ۳ تا بود ۵ تا گرفتن و باز برای مراسم عقد محضری که فقط میخوان عقد کنن تو محضر و میخوان مراسم بگیرن بعدا کلی هزینه آرایش و فیلم و عکس و اینا شد و یه جور ناراحت گفتن لباسم باید بخرین و فقط پدر داماد گفت لباس که ما چند تا بچه هامون تو محضر فقط مانتو سفید داشتن پوشیدن با چادر سفید بعد ناراحت شدن که باشه ما خودمون برا دخترمان میگیریم و اینا باز داماد گفت اشکال نداره ....من میخواستم بگم پس شما هم یه دست پیراهن شلوار حداقل برا داماد بخرین چیزی نگفتم کلا ما خواهر برادر اصلا دخالت نکردیم ولی از سمت اونا هم دخترش و داماداش هی حرف میزدن.....کلا بیشتر همه چی و سمت خودشون کشیدن و اگر چیزی که میخواستن نبود سریع با حالت ناراحت حرف میزدن .....به نظرتون حق با اونا بود یا ما؟از این به بعد اگر اینطوری شد باز باید کوتاه بیایم و من به عنوان فامیل داماد بهم حرف زدن جواب بدم یا باز سکوت کنم.چون چند بار تو آشپز خانه تنها بودیم چند تا حرف زدن من سکوت کردم اومدم بیرون....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم عروسه دیگه  شمام بخاطر براردرتون کوتاه بیاین اینجور که پیداس گلوش گیر کرده  کدورت ...

تیکه انداختن چی....اگر چیزی باب میلشان نبود با حالت قهر حرف میزدن.....من هر چی گفتن فقط سکوت کردم ولی اونا حتی تا دامادشون هی چونه میزدن

حق بااونا بود،البته هرجایی رسم خودشو داره مبارک باشه

خب باور کنید بابت یه عقد محضری نزدیک ۱۵ تومن هزینه شده حالا جشن عقد جدا.....ولی خب حتی یه دست پیراهن شلوار نو و سه داماد نگفتن میخریم خب اینم جوانه دیگه

تیکه انداختن چی....اگر چیزی باب میلشان نبود با حالت قهر حرف میزدن.....من هر چی گفتن فقط سکوت کردم ول ...

گاهی میبینی طرف مقابلت بیشعوره درمقابل بیشعوریش مث خودش رفتار کنی ارزش خودتو در حدهمونا میاری پایین

پس خون خودتو کثیف نکن

همانا پس از هرسختی آسانی است💚

حرف بابات زشت بود مانتو شلوار کی میپوشه تو محضر اخه قدیمی طور چرا فک میکنید .بعدماز این بابت حق باشماس چون اونااام باید برا دوماد کت شلوار بخرن یعنی سمت ما که اینجوریه هم عروس برا داماد باید بخره هم داماد برا عروس هم عقد هم عروسی

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

خب ما رسممون اینه هرچی برای عروس میخرن ما باید برای دوماد بخریم ینی اونا لباس مجلسی میخرن ماهم برای دوماد کت شلوار میگیریم 

اونا کفش گرفتن ماهم میگیریم اونا حوله و لباس خونگی گرفتن ماهم باید بگیریم ی وقت ما مثلا لباس خونگی میگیریم اونا بعد ما میگیرین ولی خب رسمه دیگ باید برای دو طرف گرفته بشه 

ولی نیاز نیست ک شما بگید اگ نگیرن خودشون کوچیک کردن شما بهشون ادب یاد ندید 

چی بگم مهم خود عروس داماد هستن

و این که سمت ما میگیم رسم رسوم داماد برا خودشه باید رسم خانواده دختر رو اجرا کنند😬

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
خب باور کنید بابت یه عقد محضری نزدیک ۱۵ تومن هزینه شده حالا جشن عقد جدا.....ولی خب حتی یه دست پیراهن ...

درسته ما مراسم عقد ک تو محضره هم لباس مجلسی میگیریم هم کت و شلوار برای عروس و سرویس ب عنوان کادو ارایشگاهم ک حتما باید بره دیگ

برای داماد هم کت و شلوارگرفتیم و ساعت ب عنوان کادو سرعقد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤