2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 45 پست

خواسته هاتون رو منطقی بیان کنید اگرنه تا اخر باید سواری بدین

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما هم انتظارات رو میگفتین

اصلا اجازه ندادن که همش یه طور ناراحت حرف میزدن و حق به جانب......بعدم اگر ما یه چیز می گفتیم دختر قبلیشو مثلا میزد نه برا اینا اینطور بوده اون طور بوده.....

واااا اصن هزینه مراسم عقد با عروسه که! چطور روشون شده بگن برای دخترشون لباس بخرین؟؟!😶‍🌫️

والا طرف ما که هزینه عقد با خانواده عروسه(لباس و ارایشگاه و اتلیه عروس و شام به خانواده داماد)

هزینه عروسی هم تماااااما با داماده(لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه و شام و…)

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

هیچی نگواخرکارخودشون رونیکنن شماچیزی گفتین بده میشین وحرف خونواده عروسم به کرسی میشینه تجربه دارم که میگم پس هیچی نگوحالایه لباس اضافتربرداره عروسه ولش کن تودلش نمونه همچی جورمیشه خیالت راحت ولی اگرشماگفتین نه چرازیاده فرداتودل عروس میمونه غرش روروی سرداداشت میزنه وشماروازچشم برادرت میندازه من که خودم همش به شوهرم میگم من این چیزرومیخواستم خواهرات نذاشتن

واااا اصن هزینه مراسم عقد با عروسه که! چطور روشون شده بگن برای دخترشون لباس بخرین؟؟!😶‍🌫️ والا طرف ...

شماکجایی هستین که هزینه عقدومراسم باعروسه نه خیربادامادهست دامادمیخوارزن بگیره بایدبراش خریدکنه ارایشگاه ببره مراسم عقدروبگیره 

به نظرم به داداشتون بگید صحبت کنن با عروس خانوم ولی بهش بگو که حالت دعوا طوری و گله مندانه حذرف نزنه متلا بگه ای کاش اینطوری می‌کردید منم جلو خانوادم خجالت کشیدم 

در مورد تیکه هم خیلی ببخشید گه خوردن که تیکه بندازن شما هم خودتو بگیر براشون محل نذار به فامیلا تا حد خودشونو بدونن 

ما معنی صبریم، که ایوب نداند..!

این چیزایی که گفتی طبیعیه مراسم محضر و لباس و تیکه ها ....

دختر حق داره بخواد ولی خب خانواده اسون گیر و ساده ای نیستن

فقط من به خدا قول داده بودم سخت نگیرم به شوهرم 

بعدم بابای خودم پولداره نیاز به گدایی از خانواده داماد واسه یه لباس نداشتم 

جاهاز فقط سرویس چوب و لباسشویی گفتم بخرن 

عقد هم یه محضر ساده و شیک گرفتن منم خودم رفتم کت و شلوار قشنگ سفید گرفتم چادرم سرم کردم که مجبور نشن محضر دو طبقه بگیرن 

عروسی هم گفتم یکی بگیرم که باهم بگیریم به شوهرم فشار نیاد 

هیچی نگواخرکارخودشون رونیکنن شماچیزی گفتین بده میشین وحرف خونواده عروسم به کرسی میشینه تجربه دارم که ...

بخدا منم برا همین چیزی نگفتم.ولی خب داداشمم میگه اونا همه حرف میزنن می کشن سمت خودشون شماها فقط سکوت کردین.بعدم من حاضرم پول لباس و خودم بدم اصلا مهم نیست فقط این یه دونه نیست که همه چی و همینطوری کردن....