سلام دوستان ما دیشب رفتیم خواستگاری یکی از نزدیکان.قبلا خانواده ها صحبت کرده بودن ولی بازم جو خیلی جالب نبود و باز هرکسی حرف خودشو میزد و سر مهر و وسایل یه کم صحبت کردن بعد مهر رو همون که عروس خانوم میخواست شد و وسایل هم با اینکه خانواده رسم ۳ تا بود ۵ تا گرفتن و باز برای مراسم عقد محضری که فقط میخوان عقد کنن تو محضر و میخوان مراسم بگیرن بعدا کلی هزینه آرایش و فیلم و عکس و اینا شد و یه جور ناراحت گفتن لباسم باید بخرین و فقط پدر داماد گفت لباس که ما چند تا بچه هامون تو محضر فقط مانتو سفید داشتن پوشیدن با چادر سفید بعد ناراحت شدن که باشه ما خودمون برا دخترمان میگیریم و اینا باز داماد گفت اشکال نداره ....من میخواستم بگم پس شما هم یه دست پیراهن شلوار حداقل برا داماد بخرین چیزی نگفتم کلا ما خواهر برادر اصلا دخالت نکردیم ولی از سمت اونا هم دخترش و داماداش هی حرف میزدن.....کلا بیشتر همه چی و سمت خودشون کشیدن و اگر چیزی که میخواستن نبود سریع با حالت ناراحت حرف میزدن .....به نظرتون حق با اونا بود یا ما؟از این به بعد اگر اینطوری شد باز باید کوتاه بیایم و من به عنوان فامیل داماد بهم حرف زدن جواب بدم یا باز سکوت کنم.چون چند بار تو آشپز خانه تنها بودیم چند تا حرف زدن من سکوت کردم اومدم بیرون....