2777
2789
عنوان

به نظرتون یه میز بگیرم یا دوتا

48 بازدید | 11 پست

من خودم برای مطالعه یه میز میخواستم

شوهرمم برای گیم میز میخواد 

حالا میگه دوتامون باهم استفاده کنیم و ی دونه میز بهتر بخریم 

به نظر شما چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همزمان شد کارتون چی؟

دو تا بخرید

الان ما هم همینیم

میز کار من و شوهرم جدا از همدیگه‌ست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سه تا بخر

مسخره نکن دیگه جدی موندم چیکار کنم شوهرمم میگه زیاد میشه 

اخه میزی ک من میخوام خیلی کوچیک و دخترونس اما اونی که شوهرم میگه بزرگ و رنگشم مشکی ک من اصلا دوس ندارم

دوتا وگرنه گیس و گیس کشی راه می افته ‌یکی برای درس خوندن تمرکز می‌خواهد اون یکی هیجان برای بازی

وای دقیقا بهش میگم میگه نه تو صبح تا شب بخون من شبا بازی میکنم در قورتی ک من دوس دارم تایمی ک اون بازی میکنه سرگرم باشم و کلا اون تو اتاق دیگه باشه منم جدا 

خب همزمان شد کارتون چی؟دو تا بخریدالان ما هم همینیممیز کار من و شوهرم جدا از همدیگه‌ست

نمیدونم چه اصراری داره اخه من میز سفید میخوام اون کلا برعکس منه 

من الان میزم سفارش دادم میگه کنسلش کن گیر داده ها

نمیدونم چه اصراری داره اخه من میز سفید میخوام اون کلا برعکس منه من الان میزم سفارش دادم میگه کنسلش ک ...

نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی