دوست ندارن همسرشون شاغل باشه و در قبالش یه ملک به نامش میزنه که کلن پول رهن و اجاره و… خونه مستقیم به حساب خانم واریز بشه و کلن مثل یه حقوق باشه واسش و البته دختر خانم هم دانشجو هست و رشته ای که میخونه بازار کاره نسبتا خوبی داره ولی حداقل چند سال باید با حقوق خیلی کم کار کنه و سختی زیادی داره لطفا نظرتون رو بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه دوست ندارم از اول کار یجوری شرط بزار انگار که مالکمه کار کردن من خودم بشخصه دوست دارم بستگی به خودتون داره چقدر کار دوس داشته باشین اینکه بهتون پول بدهکه وظیفشه جز لطفش که نیس
خیر من برای رسیدن به این شغل سالها تلاش کردم بارها زمین خوردم وباز شروع کردم و عاشق شغلمم و فقط بحث مالی برام مطرح نیس
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵