دوست ندارن همسرشون شاغل باشه و در قبالش یه ملک به نامش میزنه که کلن پول رهن و اجاره و… خونه مستقیم به حساب خانم واریز بشه و کلن مثل یه حقوق باشه واسش و البته دختر خانم هم دانشجو هست و رشته ای که میخونه بازار کاره نسبتا خوبی داره ولی حداقل چند سال باید با حقوق خیلی کم کار کنه و سختی زیادی داره لطفا نظرتون رو بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چی میگید و چطور صحبت میکنید که خواستگار فکر نکنه شما خیلی پولکی یا اهل معامله اید و تازه هم ...
واقعا متاسفم عزیزم انشالله که مشکلاتت حل بشه من خودم دختری بودم که هیچوقت درخواست پول نمیکردم از پدرم و همیشه خودش مرتب بهم پول میده و نمیزاره من برم بهش بگم و هیچوقتم بازخواستم نمیکنه برای همین اگه نخام شاغل باشم دوس دارم همراه مبلغی به حسابم بیاد بدون اینکه بگم و بازخواست بشم برای همین این موضوعات پیش اومد
در مورد خونه داری و بچه داری که کلن مثل خودم مخالف بچست حداقل تا ۸ ۹ سال میگن هر کلاس و مهارت و ورزش ...
شما باید زرنگ باشی حرفاش رو تجزیه و تحلیل کنی.خوب بچه م نیار تو بگو دوساعت رفتی باشگاه دو ساعت رفتی کلاس خیاطی ارایشگری بالاخره تموممیشن وقتی نمی تونی کار کنی به چه دردت می خوره؟اینجوری داره استقلال شخصی ت رو ازت می گیره.همسر من نه گفت برو سرکار نه گفت نرو.منم تا قبل بچه دار شدنم میرفتم سرکار چون تو خونه حوصله م سر میرفت.شوهرم صبح میرفت شب می اومد ولی بعد دیگه خودم موندم خونه .این نظر منه بازم شما با بزرگتر خود و مشاور صحبت کنی بهتره
در مورد خونه داری و بچه داری که کلن مثل خودم مخالف بچست حداقل تا ۸ ۹ سال میگن هر کلاس و مهارت و ورزش ...
عزیزم انقدر خودتو مخالف نشون نده . اون خونه خونه تو هم خواهد بود درستش اینه بگی من دوست دارم وظایف منزل تقسیم بشه ۴ روز من میشورم ۳روز شما جارو با شما لباسا با من. نه اینکه بگی من بساب بشور نمیکنم!!این ادبیات درست نیست ارزش خودتو میاری پایین اونم پس فردا به همین چشم نگا میکنه بهت و مجبور میشی واقعا همیش بشوری و بسابی
عزیزم انقدر خودتو مخالف نشون نده . اون خونه خونه تو هم خواهد بود درستش اینه بگی من دوست دارم وظایف م ...
درسته حق با شماست ولی من مادرم خودم اینقد خودش رو درگیر کارایه خونه و خونه داری و… کرد که الان مشکلات جسمی واسش پیش اومده دوست ندارم مثل مادرم سخت گیر باشم توی این مورد ولی خب اره یک مقدار با گارد راجبش صحبت کردم که اشتباه بود ممنونم از راهنماییتون