2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط قبول میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 71 پست

من نه

الان شاغل هستم شايد خودم نخام برم سركار بحثش فرق داره

ولي شما اگه بقيه ويژگي هاش برات خوبه ب اين موضوع تمركز نكن و تمركز شناختت رو بذار روي بقيه ويژگي ها و شرايطش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال شما مشاوره نیستی و نمیدونی واقعا سلطه گر یا نه

منم نگفتم سلطه گر 

ولی بنظرم محدودیتها کم کم شروع میشه

بقول معروف نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم 

حرف شما هم قشنگ نبود ک میگی همه دانش اموزن 😏

اخه کدوم شوهری دوس داره زن اش هر روز پاره پاره آب خستی بیاد خونه حال نداشته باشه روی شوهرشو نگا کنه ...

آره شوهر منم همینو میگه ولی خب الانا به خاطر شرایطمون منم مجبورم برم سرکار و به خاطر همین راضی شده.

به نظرم باید برای این موضوع یسری سوال دیگه از خواستگار بپرسه که اینو بفهمه کنترل گره یا به خاطر یه دلایل دیگه اینو گفته

اتفاقا پیشنهاد خوبی داد 

آیینه ام به زنگار ها نگو🪞تغییر خود به خود اتفاق نمیفته 🆙عاشق آسمون🌌 پیرو مسیر عشق🫀 و خدایی که کافیست💎
نمیدونم چی میگید و چطور صحبت می‌کنید که خواستگار فکر نکنه شما خیلی پولکی یا اهل معامله اید و تازه هم ...

واقعا متاسفم عزیزم انشالله که مشکلاتت حل بشه من خودم دختری بودم که هیچوقت درخواست پول نمیکردم از پدرم و همیشه خودش مرتب بهم پول میده و نمیزاره من برم بهش بگم و هیچوقتم بازخواستم نمیکنه برای همین اگه نخام شاغل باشم دوس دارم همراه مبلغی به حسابم بیاد بدون اینکه بگم و بازخواست بشم برای همین این موضوعات پیش اومد 

در مورد خونه داری و بچه داری که کلن مثل خودم مخالف بچست حداقل تا ۸ ۹ سال میگن هر کلاس و مهارت و ورزش ...

شما باید زرنگ باشی حرفاش رو تجزیه و تحلیل کنی.خوب بچه م نیار تو بگو دوساعت رفتی باشگاه دو ساعت رفتی کلاس خیاطی ارایشگری بالاخره تموم‌میشن وقتی نمی تونی کار کنی به چه دردت می خوره؟اینجوری داره استقلال شخصی ت رو ازت می گیره.همسر من نه گفت برو سرکار نه گفت نرو.منم تا قبل بچه دار شدنم میرفتم سرکار چون تو خونه حوصله م سر میرفت.شوهرم صبح میرفت شب می اومد ولی بعد دیگه خودم‌ موندم خونه .این نظر منه بازم شما با بزرگتر خود و مشاور صحبت کنی بهتره

در مورد خونه داری و بچه داری که کلن مثل خودم مخالف بچست حداقل تا ۸ ۹ سال میگن هر کلاس و مهارت و ورزش ...

عزیزم انقدر خودتو مخالف نشون نده . اون خونه خونه تو هم خواهد بود درستش اینه بگی من دوست دارم وظایف منزل تقسیم بشه ۴ روز من میشورم ۳روز شما جارو با شما لباسا با من. نه اینکه بگی من بساب بشور نمیکنم!!این ادبیات درست نیست ارزش خودتو میاری پایین اونم پس فردا به همین چشم نگا میکنه بهت و مجبور میشی واقعا همیش بشوری و بسابی

آره شوهر منم همینو میگه ولی خب الانا به خاطر شرایطمون منم مجبورم برم سرکار و به خاطر همین راضی شده. ...

اره زندگی صفر و صد نیست هممین خواستگار ایشون هم ممکنه یه روز برا همسرش کار پیدا کنه بگه برو زندگی که آدمو خبر نمیکنه ...‌.

اره درسته باید از راه های دیگری کنترلگری آقا رو متوجه بشه این یه گزینه کار کردن صرفا منبع محکمی نیس برای کنترلگری

عزیزم انقدر خودتو مخالف نشون نده . اون خونه خونه تو هم خواهد بود درستش اینه بگی من دوست دارم وظایف م ...

درسته حق با شماست ولی من مادرم خودم اینقد خودش رو درگیر کارایه خونه و خونه داری و… کرد که الان مشکلات جسمی واسش پیش اومده دوست ندارم مثل مادرم سخت گیر باشم توی این مورد ولی خب اره یک مقدار با گارد راجبش صحبت کردم که اشتباه بود ممنونم از راهنماییتون 

واقعا متاسفم عزیزم انشالله که مشکلاتت حل بشه من خودم دختری بودم که هیچوقت درخواست پول نمیکردم از پدر ...

چه جالب منم دقیقا روز خواستگاری همینو گفتم . هیچوقتداز پدرم پول مستقیم نخواسته م ..... طولانیه 

هما ایناروبیخیال 

اخلاقش ببین چجوریه متعصب نیست ؟بهش بگو الگوش تو خونوادش کیه اگ گفت پدر یا مادر ببین چجوریه رفتارشون چون صدرصد اونم مثل اونا رفتار میکه .

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران