2777
2789

دوست ندارن همسرشون شاغل باشه و در قبالش یه ملک به نامش میزنه که کلن پول رهن و اجاره و… خونه مستقیم به حساب خانم واریز بشه و کلن مثل یه حقوق باشه واسش و البته دختر خانم هم دانشجو هست و رشته ای که میخونه بازار کاره نسبتا خوبی داره ولی حداقل چند سال باید با حقوق خیلی کم کار کنه و سختی زیادی داره لطفا نظرتون رو بگید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین؟ 

پس اخلاقش

خانوادش؟ 

و.... 

همه اینا مهمه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

شغلت چیه؟ از کجا تضمین میکنه بهت میده

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بستگی ب نظر خودت داره اگه کار کردن برات مهمه و علاقه ت هست و دوست داری تو اجتماع باشی قبول نکن اگه فقط برا پول میخای بری سرکار قبول کن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

آخه مشکل اینجاست محدودیت ها فقط به شغل ختم نمیشه 

این آدم آدم سلطه گری هست به احتمال زیاد 

فردا دانشگاه و ادامه تحصیل و بیرون رفتن هم محدود می‌کنه 

که اگه اینجوری باشه من حاضرم از جیبم هم یه پولی بدم ولی آزادی داشته باشم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵