2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط قبول میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خیلی عشق مستقل شدن و کار کردن داری بیخیال شو 

از کجا معلوم شاید بعده ها به کار پاره وقت مثلا تو محیط زنونه مثل ارایشگاه هم نه بگه و کلا از این مردا باشه که از مستقل شدن زن وحشت داره میخواد زنو تو مشتش بگیره باشه 

من خودمو جات میزارم میگم نه چون وضع بابام بد نیست و بهم بد نمیگذره و خیلی یه ملک منو وسوسه نمیکنه  

از طرفی رشتمو خیلی دوست دارم و خیلی واسش تلاش کردم و مطمئنم ازش میشه خوب پول دراورد و و دلم میخواد با کسی باشم که ذوق پیشرفتمو بکنه

من ام رشته ام حسابداری  ببین باید با طرف حرف بزنی ببینی میخاد محدود کنه یا علت دیگه داره

توی رفتارشون نشون میدن که میخان خودشون تامین کننده مالی باشن و همسرشون درگیر این موضوعات نباشه زیاد 

توی رفتارشون نشون میدن که میخان خودشون تامین کننده مالی باشن و همسرشون درگیر این موضوعات نباشه زیاد& ...

ببین خیلیا دوس دارن از سرکار ک میان خانمشون در باز کنه ن اینکه خودش هم همزمان از سر کار بیاد و خسته و کوفته بلشه

بعضیا میگن کنترلگری ، ولی خب من یکی از فامیلامون اینطوری بود میگفت زنم هرچقدر پول بخواد و هرچی بخواد میریزم پاش ولی نمیخواست شاغل باشه که انگار مثلا از سرکار میاد خونه زنش هم از طرفی خسته نباشه و براش وقت بذاره و اینا

حاضرم خودم کار کنم

کنترلگری داره ایشون

تو همه چیزت میخواد نظر بده احتمالا این احازه رو به خودش میده چون داره بهت پول میده🥸

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
حالا فکر کردی کار بیرون ریدن برا ادم؟ دو بار بری سر کار با صاحاب کارای بی همه چیز برخورد کنی دست پای ...

تجربه داشتم و خیلی از لحاظ روحی فرسوده شدم توی اون محیط کار ولی خب بازم تصمیم گیری واسم سخته 

چجور باید بفهمم ک سلطه گر نیست 

فقط مشاوره قبل ازدواج 

قشنگ تمام خصوصیات روانی طرف مقابل رو متوجه میشی و مو رو از ماست بیرون میکشن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵