2777
2789
عنوان

دارم زندگیم رو خیلی راحت از هم میپاشم

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 52 پست
شوهرت ازرفتارش پشیمان نیست؟؟

چرا ولی وقتی میبینتش ماتش میمونه انگار ته دلش ازش خوشش میاد این مکث کردنش نمیتونه چشم ازش برداره اذیتم میکنه ای کاش هیچوقت اینطوری نبود من با شوهرم خوبم دوسش دارم ولی نمیتونم این کاراشو فراموش کنم

خوش بحالت که شوهرت توجه نمیکرد

ب این فک کن الان جاریت عین خیالشم نیس تو زندگی خودشه 

تو برا خودت بحث میتراشی 

اعصاب  خردی راه میندازی 

بنظرم عین خیالت نباشع برنده تری

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه هیچ حسی ب کسی ندارم بود و نبود همه برام بی ارزشه هیچی خوشحالم نمیکنه فقط همینقدر بگم ک روز ز ...

توهم ساکت وایسادی تو اون حال تو روبزاره بره دنبال کاربرادرش اوناعمدن فرستادن دنبالش که تو روتنها بزاره چرااینقدرضعیفی چراساکتی چرا مگه بچه توبچه اونم نیست چراتنهاولت کرده توبیمارستان اگرمن بودم نمیزاشتم اون بچه روببینه قوی باش به خاطربچه هات زندگیت را بچسب شوهرت رابه خودت وابسته کن تومیتونی

ب این فک کن الان جاریت عین خیالشم نیس تو زندگی خودشه  تو برا خودت بحث میتراشی  اعصاب &nb ...

شوهرم که کنارمه کسی که یه طرف این ماجراست تا لحظه مرگم دلم خونه مگه اینکه بمیرم آروم بشم

شوهرم که کنارمه کسی که یه طرف این ماجراست تا لحظه مرگم دلم خونه مگه اینکه بمیرم آروم بشم

ارزش این بحثارو ندارع 

ممکنه ی جای شوهرتم ب جای برسع پرو شه و حرفای روت بزنه م اونموقع تحملش خیلی سخته تره 

زندگیو برا خودت سخت نگیر 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

توهم ساکت وایسادی تو اون حال تو روبزاره بره دنبال کاربرادرش اوناعمدن فرستادن دنبالش که تو روتنها بزا ...

عزیزم الان من ساکت نیستم از اولش هم ساکت نبودم به کجا رسیدم وقتی شوهرت نفهم باشه به دیوار بگی بیشتر نتیجه میگیری تا به شوهر