2777
2789
عنوان

دارم زندگیم رو خیلی راحت از هم میپاشم

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 52 پست
بکن بخاطر من فراموش کن دلم میخاد فقط به خودت فکر کنی ب خودت تو خدا همه چی فراموش کن نزار ب روز من بی ...

نمیتونم داره مث خوره روح و روانم رو میخوره بخدا یه بار بگه ببخش منو اذیتت کردم میبخشم و فراموش میکنم ولی خیلی پرروئه و مغرور میگه من اشتباهی نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم.. غصه نخور  به زندگی الان فکر کن    همین که اون حرو.م .. تو زندگیت نیست و اذیت ...

من برام پول مهم نبود اما تحقیر هایی ک ب دستور اون شدم خیلی نابودم کرده مغزم مغزم کاش مغزم و اعصابم برام میموند

من برام پول مهم نبود اما تحقیر هایی ک ب دستور اون شدم خیلی نابودم کرده مغزم مغزم کاش مغزم و اعصابم ب ...

شوهرت الان خوبه؟   زندگیت چطوره    

کاش برای اینکه چشم اون عفریطه رو دربیاری سرپا و شاد باشی❤

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

جاری نکبت منم سعی میکرد زیادی با شوهرم شوخی کنه 

من با برادرشوهرم خوب بودم ولی اصلا شوخی های بیربط نمیکردم 

جاریم کلا تو جمع با شوهر من حرف میزد 

من اهمیت نمیدادم چون شوهرم بهش توجه نمیکرد اما اون با هر بهونه ای به شوهرم یچیزی میگفت 

همش برام سوال بود چراااا اینجوری میکنه 

زیادی میخندید زیادی با عشوه رفتار میکرد با پرویی حرف میزد ولی ادای صمیمیارو در میاورد با شوهرم 

اینقدر بی ادب بود شوهرشم مات میموند 

الان قطع رابطه ایم و خوشحالم

شوهرت الان خوبه؟   زندگیت چطوره     کاش برای اینکه چشم اون عفریطه رو دربیاری سرپا و ...

من دیگه هیچ حسی ب کسی ندارم بود و نبود همه برام بی ارزشه هیچی خوشحالم نمیکنه فقط همینقدر بگم ک روز زایمانم بهش گفتم درد دارم داداشش همون لحظه زنگ زد گفت برم کار واجب دارن منو ول کرد رفت ...

من ی بچه رو سپردم ب بقیه همون با بدبختی رفتم بیمارستان ۶سانت بودم ک پرونده تشکیل دادم با بدبختی زاییدم